Wist je dat maatwerk in iedere ruimte van de woning mogelijk is?

Het interieur van je dromen, lijkt het een moeilijke opgave? Vaak biedt maatwerk dé oplossing. Met meubels op maat heb je een eindeloze keuze. Laat dat droominterieur maar komen!

Tegenwoordig willen we thuiskomen in een woning waar we rust vinden. Inrichting, design en vooral comfort worden daardoor steeds belangrijker. Bij Keldermans zijn we helemaal fan van maatwerk. We geven je 4 redenen waarom maatwerk de moeite waard is.

Reden 1: Geen verloren ruimte

Hoge plafonds, schuine muren, hoekjes… Bij het inrichten van een woning kunnen standaard meubelen vaak geen oplossing bieden. Bij maatwerk meubelen wordt alles opgemeten, uitgetekend en ontwikkeld op maat van jouw woning. Zo gaat er geen enkele centimeter verloren en krijgt ieder hoekje een functie. Denk hierbij aan een dressing, bureau-inrichting, tv-kasten, dressoirs of bergruimte onder een trap.

Reden 2: Afwerking

Stuk voor stuk wordt ons maatwerk meubilair afgewerkt tot in de puntjes. Er wordt een authentiek gevoel gecreëerd alsof ze altijd al bij de woning hoorden. Je zult merken dat je woning ruimer toont als je kiest voor een interieur dat perfect aansluit bij de woning. Jij kiest het interieur van je dromen, wij zorgen voor de perfecte uitvoering.

Reden 3: Helemaal jouw smaak

Van A tot Z je eigen interieur kiezen dat is maatwerk. Ga jij voor een robuust interieur? Of liever een interieur dat verfijning uitstraalt? Door de eindeloze keuze in materialen, kleuren, afmetingen, indelingen en motieven is alles mogelijk. Helemaal zoals jij dat wil.

Reden 4: Uniek

Laat je creativiteit de vrije loop. Je kan alles personaliseren tot in de kleinste details.
Zo kan je de sfeer bepalen die jezelf leuk vindt en waar jij gelukkig van wordt. Jouw uniek interieur zal je nergens anders vinden!

Helemaal overtuigd van maatwerk?

Kom zeker langs in onze toonzaal en vraag advies aan onze interieurexperten. We helpen je graag verder met het realiseren van jouw droominterieur.

Online afspraak

Ben je graag voorbereid?

Download dan onze maatwerkfiche. Handig toch?

Categorieën: Nieuws