Art & Design

Tijdens het weekend van 12, 13 & 14 oktober organiseert Keldermans Wonen ‘Art & Design Days’ in de toonzaal te Asse. Tijdens dat weekend draait het om de combinatie tussen design meubelen en kunstwerken. Doorheen dit weekend zal in onze toonzaal te Asse een aantal kunstwerken geëxposeerd worden. Ook de kunstenaars zullen aanwezig zijn. Hieronder vind je de planning van het weekend en deelnemende kunstenaars.

Vrijdag

De festiviteiten van onze Art & Design Days starten op vrijdag 12 oktober met een nocturne. De toonzaal zal uitzonderlijk open zijn tot 21 uur. Daarbovenop kan u genieten van een heerlijke Gintasting verzorgd door Wine-I-Motions.

Wine-I-Motions

Zaterdag

Deze dag geven we onze toonzaal meer kleur. Vanaf 14 uur zal Floriste Anne Guns, doorlopend een demonstratie bloemschikken geven, inclusief haar eigen Tips & Tricks.

 

Anne Guns is eigenares van Bloom’s floristiek atelier en geeft daarnaast ook nog les. Wie graag deze presentatie bijwoont op een mooie locatie, moet zeker langskomen.

Bloom's Floristiek Atelier

Zondag

Als afsluiter van dit weekend houden we op zondagnamiddag een bierdegustatie. Je kan dan de Tripel V proeven. Deze frisse Belgische Tripel is gebrouwen door 2 jongemannen, Willem en Ward, als eindwerk.

 

Vanaf 16 uur kan je daarbovenop genieten van een optreden van ‘Fragile’. Deze groep muzikanten brengt New Wave Classics en 80ties, volledig akoestisch en met een twist.

Fragile

Deelnemende kunstenaars

Rob Buelens

Rob Buelens

Jeroen Du Bois

Jeroen Du Bois

Lena Mertens

Lena Mertens

Gusta Severeyns

Gusta Severeyns

Leen Meskens

Leen Meskens

Pieter Toebaert

Pieter Toebaert

Erik Scheirlinckx

Huberte Crijns

Erik Scheirlinckx
Huberte Crijns