Creer jouw eigen tapijt bij Keldermans Wonen

Maak jouw thuis extra gezellig

Wist je dat je bij Keldermans Wonen jouw eigen droomtapijt op maat kan samenstellen? Je bent er slechts op enkele stapjes van verwijderd. Kies jouw favoriete tapijtdesign uit vijf tapijtcollectie, bepaal het formaat en kies de juiste afwerking. Het resultaat? Jouw zelfgemaakt droomtapijt!

DESIGN

Stap 1: ga je voor een klassiek design of ben je eerder een liefhebber van een tapijt met een tijdloze of moderne twist? Beschikt jouw droomtapijt over een opvallende kleur of eerder een neutrale tint? Maak je keuze tussen Metropolitan Glamour, Elegant Luxury, Pure Basics, Exoctic Flavours en Timeless Classics. Voor iedere smaak is er wat wils.

Timeless Classics
Pure Basics
Metropolitan Glamour
Exotic Flavours
Elegant Luxury
FORMAAT

Stap 2: Het juiste tapijt valt of staat door het juiste formaat. Heb je een ruime eetkamer of een knusse salon? Creëer een tapijt op maat van jouw wensen. Geef ons het gewenste formaat door en wij zorgen ervoor dat jouw droomtapijt tot op de centimeter nauwkeurig is.

AFWERKING

Stap 3: Zelfs de afwerking van jouw tapijt heb je volledig zelf in handen. Kies uit een fijn lint in de kleur van jouw tapijt (standaard afwerking) of kies voor een deluxe afwerking; een boord in katoen, boord in katoen chenille of een omgevouwen boord met comfortlaag.

Standaard: bijpassend lint
Deluxe: boord in katoen
Deluxe: boord in katoen chenille
Deluxe: omgevouwen boord met comfortlaag

Advies bij het kiezen van het juiste tapijt op maat? Geen zorgen, het team van Keldermans Wonen in Herk-de-Stad, Lubbeek en Asse helpt jou graag bij jouw keuze. Breng zeker een s een bezoek aan onze toonzaal. Je bent alvast een stapje dichter bij het interieur van jouw dromen.

Op zoek naar een nieuw interieur en wil je jouw woon-of slaapkamer in een nieuw jasje steken? Neem dan zeker eens een kijkje naar deze 3 tips voor een succesvolle start. Let us inspire you!

Categorieën: Blog