We staan dan ook steeds voor je klaar met advies over slaapcomfort

Keldermans wonen staat voor persoonlijk advies. Wij begeleiden je graag naar het beste slaapcomfort. Kortweg een slaapkamer die bij jou past.

Keldermans Wonen, specialist in slaapcomfort

We geven je objectief en merkonafhankelijk advies voor een optimaal slaapcomfort. Al 60 jaar volgt Keldermans Wonen dagelijks de evoluties in het aanbod. We testen alles uit en maken uiteindelijk een selectie waarmee we jou een uitstekende nachtrust kunnen bieden tegen een correcte prijs.

Black Label Berlin

Moeite met het vinden van de juiste matras?

Bij Keldermans Wonen doen we steeds ons best om onze klanten met de beste service bij te staan. We hebben daarom geïnvesteerd in een innovatief slaapmeetsysteem. Dit systeem maakt een analyse van jouw lichaam en meet precies waar de drukpunten in je matras dienen te liggen. Bij Keldermans Wonen in Herk-de-Stad en Lubbeek beschikken we over een dergelijk slaapmeetsysteem dat je lichaamsbouw bekijkt. Het meetsysteem gaat in 14 verschillende zones aangeven welk slaapcomfort jij nodig hebt. Zo kan het dat je ter hoogte van je schouders harder moet liggen dan bij je onderrug. Heb je lichamelijke klachten of vind je gewoon je draai niet? Voor jou vinden we zeker de geschikte matras.

 

Op deze manier komen jij en onze verkoper te weten welke de perfecte matras is voor jouw lichaam. We kunnen je dan ook beter bijstaan bij de keuze van je matras.

Welke matras past bij jou?

Je matras is het belangrijkste onderdeel van je slaapkamer. Daarom hechten we veel belang aan de keuze voor de juiste matras. Ze bepaalt immers 80 % van je slaapcomfort. Bovendien gaven we elke matras een kwaliteitslabel met scores op 3 kwaliteitscriteria.

 

  1. Ventilatie
  2. Ondersteuning van de rug
  3. Drukverlaging

Je kan bij ons terecht voor zowel matrassen met pocketveren als schuimmatrassen.

Elektrische boxspring of niet?

Een elektrische boxspring is een heuse investering maar een enorme vooruitgang in gebruiksgemak. Een boek lezen, televisie kijken of gewoon een ontbijt op bed? Het wordt allemaal gemakkelijk én zonder rugpijn met een bed dat elektrisch verstelbaar is. Van deze functionele voordelen lig je nu misschien nog niet wakker. Maar eens je een niet-elektrische boxspring aankoopt, kan je niet meer terug.

 

Kies zelf het materiaal en de kleur van je boxspring

Wanneer je matras gekozen is, kan je verdergaan met het kiezen van de afwerking van je boxspring. Stof, imitatieleer, met een patroon of niet, er zijn bij Keldermans Wonen heel veel mogelijkheden. Net als het materiaal is de kleur volledig aan te passen naar jouw smaak en interieur.

Slaapcomfort
Boxspring Blauw

Waarvoor kan je nog bij ons terecht?

Ook bieden we je een ruime keuze aan verschillende stijlen complete slaapkamers, bedden, nachtkastjes, commodes en kledingkasten. Tot slot kan je steeds bij ons terecht voor hoofdkussens en bedtextiel.

Wil je graag meer weten? Aarzel dan niet om een bezoek te brengen aan onze toonzalen en een van onze medewerkers om advies te vragen.