We maken deel uit van een belangrijke aankoopgroepering waardoor we bij de fabrikant betere inkoopprijzen kunnen bedingen.
Waar het voordelig is gaan we bovendien zelf rechtstreeks bij de fabrikant inkopen. We vermijden dan tussenschakels zoals importeurs, agenten en groothandelaars.

Hierdoor kunnen we je de laagste prijzen bieden. We reizen letterlijk voor jou de wereld rond en kopen onder meer rechtstreeks in Milaan, Shanghai, Parijs, Keulen, High Point, …

Onze prijzen zijn netto-prijzen. Door deze openheid in netto-prijzen, kunnen we samen focussen op correct advies. Je hoeft je niet af te vragen of je nu wel of niet genoeg korting gekregen hebt. Alle kortingen die wij van de fabrikant krijgen zijn reeds afgetrokken van onze geafficheerde prijzen.

Bovendien kan je in de winkel zelf onmiddellijk zien wat de prijs is in een andere uitvoeringn, de prijs van andere elementen of extra opties.

We zijn transparant naar jou en afficheren onmiddellijk onze beste prijs. Toch niet de beste prijs in de markt? Laat het ons weten.