Interieurdesign by Patrice

Heb je keuzestress bij het inrichten van je huis? Zie je door het bos de bomen niet? Of heb je hulp nodig bij kleurcombinaties? Dan staat Patrice voor je klaar.


Fijn je te ontmoeten!

Online of in de toonzaal. Je merkt onmiddellijk ons hart voor interieur.

Interieurinrichting beschouw ik als het creëren van een woonsfeer. Het gevoel, de beleving van een interieur is ontzettend belangrijk. Daarom vormt het bij een totaalinrichting een meerwaarde om bij de klant thuis op bezoek te gaan en zelf even de ruimtes in mij op te nemen en te ervaren.


Schetsen

Van groot belang is ook de gezinssamenstelling, waar moet een bepaalde ruimte aan voldoen om bij de levensstijl van het gezin te passen? Wat zijn de positieve en de negatieve kanten van de ruimte en hoe kunnen we het positieve meer naar boven halen zodat je je niet fixeert op de mindere kanten?

Het respect voor de architectuur, vormgeving van de ruimtes, het mixen van de leefcultuur en de woonwensen van de klant in combinatie met mijn inzichten, gevoel voor stijl en ervaring in totaalinrichtingen, is voor mij een grote meerwaarde als interieurstilist en vormgever.


Moodboards

Wanneer je akkoord gaat met het aangepaste ontwerp, kies je de meubels. Je krijgt daarbij alle opties voorgeschoteld op het vlak van stoffen, kleuren en materialen.

Aan de hand van een moodboard (Een verzameling foto’s en afbeeldingen) laten we de sfeer zien die je in een interieur wilt neerzetten. 

Jouw gekozen stoffen, patronen, vormen en teksten zullen een onderdeel zijn van je moodboard. Zo krijg je in een oogopslag een duidelijke impressie van de aanblik en het gevoel van jouw droominterieur.

 


Wonen

Wil je graag advies aan huis? Dat kan zeker ook. Het vormt zelfs een meerwaarde om bij de klant thuis op bezoek te gaan en zelf even de ruimtes in mij op te nemen en te ervaren.

Ideeën worden geconcretiseerd, moodboards samengesteld. Nadat je je goedkeuring hebt gegeven, worden de meubels besteld & maatwerk gemaakt. Wanneer ze helemaal afgewerkt zijn, komt ons installatieteam het leveren en plaatsen. 

Ook na de oplevering staan we steeds voor je klaar om je bij te staan met raad en daad.

Projecten

Een afspraak met Patrice?

Maak een online afspraak of mail naar patrice@keldermans.be