Wil je een volledig andere kant uit met je inrichting? Of misschien gewoon een nieuw stuk integreren in je bestaand interieur? Keldermans Wonen bied je gratis interieuradvies aan. Dit doen we als extra service naar onze klanten toe om ze zo goed mogelijk verder te helpen. Als meubelwinkel verkopen we niet alleen kwaliteitsmeubelen maar willen we je steeds met raad en daad kunnen bijstaan. Je hoeft dus helemaal geen grote budgetten op tafel te leggen om te komen tot jouw droominterieur.

Patrice Herremans en Kim Schoefs hebben ieder de juiste opleiding en ervaring om samen met jou op zoek te gaan naar de interieurinrichting die bij jou past. Onze klanten 100% gelukkig maken met hun aankoop, daar gaan we voor!

Maak hieronder snel een afspraak met één van onze interieurexperts. In onze toonzalen of bij je thuis? Wat jij verkiest.

Kim Schoefs

“Meubelen zijn al van jongsaf aan een deel van mijn leven geweest en ik ben er zeker van dat ze dat altijd zullen blijven. Waarom ben ik er zo door begeesterd? Waarschijnlijk door het eigentijds karakter, de juiste combinatie van materiaal, vorm en kleur, de geschiedenis van de producent, de filosofie van de designer maar zeer zeker door haar eenvoudige schoonheid en de ongelooflijke blijheid die het mij brengt.”

“Ik ben al mijn hele leven gepassioneerd door interieurvormgeving en tijdloos design. Ik hou ervan om de wensen van mensen te ontrafelen en hun te begeleiden en te adviseren naar hun droominterieur. Van de juiste kleur van een stijlvol decoratief element, tot de juiste sfeer van een salon en de exacte maat van een kast.”

“Mijn doel is pas bereikt als er een glimlach verschijnt op het gezicht van de klant. Dat betekent dat ik hun smaak en ideeën goed heb aangevoeld. De volgende stap is dat hun wensen werkelijkheid worden en ze nog gelukkiger worden.”

– Kim

Patrice Herremans

“Klanten weten vaak wel wat ze mooi vinden, maar hebben moeite met het combineren van de verschillende objecten en willen daarover advies. Mijn uitgangspunt daarbij is dat ik interieurinrichting beschouw als het creëren van een woonsfeer. Het gevoel, de beleving van een interieur is ontzettend belangrijk. Daarom vormt het bij een totaalinrichting een meerwaarde om bij de klant thuis op bezoek te gaan en zelf even de ruimtes in mij op te nemen en te ervaren.”

Van groot belang is ook de gezinssamenstelling, waar moet een bepaalde ruimte aan voldoen om bij de levensstijl van het gezin te passen? Wat zijn de positieve en de negatieve kanten van de ruimte en hoe kunnen we het positieve meer naar boven halen zodat je je niet fixeert op de mindere kanten?

Het respect voor de architectuur, vormgeving van de ruimtes en het mixen van de leefcultuur en de woonwensen van de klant in combinatie met mijn inzichten, gevoel voor stijl en ervaring in totaalinrichtingen, is voor mij een grote meerwaarde als interieurstilist en vormgever.”

– Patrice