Maak kennis met onze interieurexperts!

Bij Keldermans Wonen kan je terecht voor kwaliteitsmeubelen in alle stijlen. Maar als je even niet goed weet waar je met je interieur naartoe moet, kan je er ook drie interieurspecialisten raadplegen die je met raad en daad bijstaan. Glenn Kelly Penders, Patrice Herremans en Kim Schoefs hebben ieder de juiste opleiding en ervaring om samen met jou op zoek te gaan naar jouw droominterieur.

 

Heb je geen tijd om langs te komen in onze toonzaal? Maak dan een afspraak met één van onze interieurexperts. Zij komen graag bij je langs voor een gesprek. Bovendien is onze service gratis!

Kim Schoefs – Interieurvormgeefster

“Meubelen zijn al van jongsaf aan een deel van mijn leven geweest en ik ben er zeker van dat ze dat altijd zullen blijven. Waarom ben ik er zo door begeesterd? Waarschijnlijk door het eigentijds karakter, de juiste combinatie van materiaal, vorm en kleur, de geschiedenis van de producent, de filosofie van de designer maar zeer zeker door haar eenvoudige schoonheid en de ongelooflijke blijheid die het mij brengt.”

 

“Ik ben al mijn hele leven gepassioneerd door interieurvormgeving en tijdloos design. Ik hou ervan om de wensen van mensen te ontrafelen en hun te begeleiden en te adviseren naar hun droominterieur. Van de juiste kleur van een stijlvol decoratief element, tot de juiste sfeer van een salon en de exacte maat van een kast. Mijn doel is pas bereikt als er een glimlach verschijnt op het gezicht van de klant. Dat betekent dat ik hun smaak en ideeën goed heb aangevoeld. De volgende stap is dat hun wensen werkelijkheid worden en ze nog gelukkiger worden.”

– Kim

Kim Schoefs

Patrice Herremans – Interieurstyliste

“Klanten weten vaak wel wat ze mooi vinden, maar hebben moeite met het combineren van de verschillende objecten en willen daarover advies. Mijn uitgangspunt daarbij is dat ik interieurinrichting beschouw als het creëren van een woonsfeer. Het gevoel, de beleving van een interieur is ontzettend belangrijk. Daarom vormt het bij een totaalinrichting een meerwaarde om bij de klant thuis op bezoek te gaan en zelf even de ruimtes in mij op te nemen en te ervaren.”

 

Van groot belang is ook de gezinssamenstelling, waar moet een bepaalde ruimte aan voldoen om bij de levensstijl van het gezin te passen? Wat zijn de positieve en de negatieve kanten van de ruimte en hoe kunnen we het positieve meer naar boven halen zodat je je niet fixeert op de mindere kanten?

 

Het respect voor de architectuur, vormgeving van de ruimtes en het mixen van de leefcultuur en de woonwensen van de klant in combinatie met mijn inzichten, gevoel voor stijl en ervaring in totaalinrichtingen, is voor mij een grote meerwaarde als interieurstilist en vormgever.”

– Patrice

Patrice Herremans

Glenn Kelly Penders – Interieurarchitecte

Glenn Kelly is oprichtster van ZIZO home, een concept binnen Keldermans Wonen dat trendgevoelige en boeiende interieurs met een uniek en persoonlijk karakter aanbiedt.

 

“Ik probeer tijdloos te ontwerpen. Niet volgens mijn hoogstpersoonlijke stijl maar wel in overeenkomst met de stijl die ik bij de klanten ontdek. Want dat is een van de leuke dingen in interieurontwerp: je kan met je klant(en) op zoek gaan naar wat zij het mooist vinden en wat hen het meeste boeit. Welke hun woonstijl is. Dat avontuur aangaan, die ontdekkingstocht is boeiend voor zowel mezelf als voor de klanten. Als je die specifieke woonstijl kan capteren in een interieur, dan heb je gegarandeerd tevreden klanten. In feite ben ik een interieurpsychologe die graaft naar de smaak van de klant of van het koppel.”

– Glenn

Glenn