Wil je een volledig andere kant uit met je inrichting? Of misschien gewoon een nieuw stuk integreren in je bestaand interieur? Keldermans Wonen bied je gratis interieuradvies aan. Dit doen we als extra service naar onze klanten toe om ze zo goed mogelijk verder te helpen. Als meubelwinkel verkopen we niet alleen kwaliteitsmeubelen maar willen we je steeds met raad en daad kunnen bijstaan. Je hoeft dus helemaal geen grote budgetten op tafel te leggen om te komen tot jouw droominterieur.

Patrice Herremans, Kim Schoefs en Koen Geerts hebben ieder de juiste opleiding en ervaring om samen met jou op zoek te gaan naar de interieurinrichting die bij jou past. Onze klanten 100% gelukkig maken met hun aankoop, daar gaan we voor!

Maak hieronder een afspraak met één van onze interieurexperts

Kim Schoefs

“Meubelen zijn al van jongsaf aan een deel van mijn leven geweest en ik ben er zeker van dat ze dat altijd zullen blijven. Waarom ben ik er zo door begeesterd? Waarschijnlijk door het eigentijds karakter, de juiste combinatie van materiaal, vorm en kleur, de geschiedenis van de producent, de filosofie van de designer maar zeer zeker door haar eenvoudige schoonheid en de ongelooflijke blijheid die het mij brengt.”

“Ik ben al mijn hele leven gepassioneerd door interieurvormgeving en tijdloos design. Ik hou ervan om de wensen van mensen te ontrafelen en hun te begeleiden en te adviseren naar hun droominterieur. Van de juiste kleur van een stijlvol decoratief element, tot de juiste sfeer van een salon en de exacte maat van een kast.”

“Mijn doel is pas bereikt als er een glimlach verschijnt op het gezicht van de klant. Dat betekent dat ik hun smaak en ideeën goed heb aangevoeld. De volgende stap is dat hun wensen werkelijkheid worden en ze nog gelukkiger worden.”

– Kim

Patrice Herremans

“Klanten weten vaak wel wat ze mooi vinden, maar hebben moeite met het combineren van de verschillende objecten en willen daarover advies. Mijn uitgangspunt daarbij is dat ik interieurinrichting beschouw als het creëren van een woonsfeer. Het gevoel, de beleving van een interieur is ontzettend belangrijk. Daarom vormt het bij een totaalinrichting een meerwaarde om bij de klant thuis op bezoek te gaan en zelf even de ruimtes in mij op te nemen en te ervaren.”

Van groot belang is ook de gezinssamenstelling, waar moet een bepaalde ruimte aan voldoen om bij de levensstijl van het gezin te passen? Wat zijn de positieve en de negatieve kanten van de ruimte en hoe kunnen we het positieve meer naar boven halen zodat je je niet fixeert op de mindere kanten?

Het respect voor de architectuur, vormgeving van de ruimtes en het mixen van de leefcultuur en de woonwensen van de klant in combinatie met mijn inzichten, gevoel voor stijl en ervaring in totaalinrichtingen, is voor mij een grote meerwaarde als interieurstilist en vormgever.”

– Patrice

Koen Geerts

“Hallo, zal ik mij even voorstellen? Ik ben Koen, geboren met een overvloed aan passie voor meubelen en muziek. Laat dat juist datgene zijn wat voor de meeste mensen belangrijk is in hun interieur: het uitbalanceren kortom het vinden van de ideale mix in sfeer en beleving.

Wanneer het mij volledig lukt om de juiste creatie bij onze klanten te realiseren door in de eerste plaats te luisteren , te ontleden en te voelen, ben ik pas voldaan. Deze eigenschappen vormen volgens mij de basis voor een goed contact om samen tot een mooi project te komen.

De liefde voor interieur is mij alvast met de paplepel ingegeven. Met mijn grootvader als meubelontwerper en mijn vader aan het roer als binnenhuisarchitect van Van Treeck Interieur zit dit écht wel bij ons in de familie. Van Treeck Interieur was immers tot in de eindjaren 90 een vast begrip en bestond meer dan 80 jaar in Antwerpen.

Hulp nodig bij het inrichten van het interieur dat bij jou past? Ik kom graag (coronaproof) bij jou op bezoek, samen met de nodige know-how en een frisse mobiele aanpak.

Daarvoor stap ik op mijn ebike om, indien de afstand het toelaat, met jullie kennis te komen maken vanuit Keldermans Wonen Lubbeek.

– Koen