Wat maakt ons als interieurinrichters uniek?

“ In onze vrijheid komen wij tot de diepste essentie van wat jou werkelijke woonwensen zijn”

1. “Wij luisteren naar de klant” is iets dat nogal snel en veel gezegd wordt, wij doen dat effectief.
Wij hebben de volledige vrijheid om volledig mee te gaan in jouw verhaal, in jouw wensen en dromen. Inderdaad, wij kunnen, maar moeten ons niet houden aan de meubelcollectie in de toonzaal. Wij hebben geen persoonlijk voordeel bij het behalen van omzet en wij zijn ook niet gebonden aan de technische mogelijkheden van een eigen schrijnwerkerij. Die vrijheid schept heel wat ruimte om écht tot oplossingen en voorstellingen te komen die volledig in lijn liggen met jouw verwachtingen inzake interieur en de investering die jij er voor over hebt. Die vrijheid om op jouw tempo tot een geslaagd ontwerp te komen en desgewenst de uitvoering te spreiden in tijd.


2. Ieder van ons is elk op zijn eigen manier enorm gepassioneerd door interieurinrichting en dat voel je meteen. Is het door ervaring, door aangeboren talent of door opleiding. Onze creativiteit vertaalt zich in een professioneel ontwerp. Als team durven wij ook al onze talenten samen achter één project te zetten. Als we maar voor jou tot het best mogelijk resultaat kunnen komen.


3. Creativiteit alleen is uiteraard niet voldoende om een project tot een goed einde te brengen. Daarom zijn wij ook omringd door mensen met talenten op het vlak van administratie, aankoop, bouwtechnieken, schrijnwerkerij, schilderwerken,…


4. Ons moodboard, grondplan of 3D-tekeningen geven jou al een uitstekend idee hoe het eindresultaat er zal uitzien. Bovendien kan je in onze 5000M² grote toonzaal ook alle objecten, meubelen, stoffen, materialen, bekijken en voelen. Zo kan je je helemaal inleven in het eindresultaat.

Jouw woonplek volledig in lijn met wie jij bent

In onze vrijheid van keuzes te maken, nemen wij de tijd om jouw diepste woonwensen te ontdekken. Wij brengen de sferen , kleuren, materialen, vormen volledig in lijn zodat jij je helemaal één voelt met jouw interieur. Uiteraard houden wij rekening met de gewenste kwaliteit en het gewenste comfort. Wij kunnen ontwerpen vanaf wind- en waterdichte woningen en appartementen. Net zo goed helpen wij jou verder met raambekledingen, kasten, maatkasten, dressings, keukens, salons, tafels en stoelen, bedden, wanden, tapijten, verlichting, kleuradvies,..

Jouw werkplek, thuis of op bedrijf

De behoeftes vandaag inzake een werkplek zijn enorm veranderd. Thuis hoort een werkplek ergonomisch en praktisch te zijn zonder dat er aan gezelligheid wordt ingeboet. Op het bedrijf is er behoefte aan een werkplek met een thuisgevoel in plaats van een steriele werkomgeving.
Zowel thuis als op het bedrijf kunnen we jouw ideale werkplek creëren. Of het nu om een kantoor gaat of een bureau thuis, wij houden steeds rekening met jouw eigen accenten en die van jouw medewerkers.

Uiteraard gaan wij heel goed luisteren wat jij te vertellen hebt, maar breng indien mogelijk een grondplan mee of probeer zelf een schets te maken met maten die ongeveer kloppen. Ook foto’s van de ruimte(‘s) zijn zeer helpend. Daarnaast is het ook leuk als je wat foto’s meebrengt van meubelen of interieurs die je mooi vindt. Je kan zeker ook eens kijken bij onze realisaties.

Zit je nog met vragen? Mail gerust naar welkom@keldermans.be
Of boek nu jouw vrijblijvende afspraak met één van onze interieurexperts hieronder.

Maak een afspraak met jouw interieurexpert:

Kim Schoefs

“Meubelen zijn al van jongsaf aan een deel van mijn leven geweest en ik ben er zeker van dat ze dat altijd zullen blijven. Waarom ben ik er zo door begeesterd? Waarschijnlijk door het eigentijds karakter, de juiste combinatie van materiaal, vorm en kleur, de geschiedenis van de producent, de filosofie van de designer maar zeer zeker door haar eenvoudige schoonheid en de ongelooflijke blijheid die het mij brengt.”

“Ik ben al mijn hele leven gepassioneerd door interieurvormgeving en tijdloos design. Ik hou ervan om de wensen van mensen te ontrafelen en hun te begeleiden en te adviseren naar hun droominterieur. Van de juiste kleur van een stijlvol decoratief element, tot de juiste sfeer van een salon en de exacte maat van een kast.”

“Mijn doel is pas bereikt als er een glimlach verschijnt op het gezicht van de klant. Dat betekent dat ik hun smaak en ideeën goed heb aangevoeld. De volgende stap is dat hun wensen werkelijkheid worden en ze nog gelukkiger worden.”

– Kim

Patrice Herremans

“Klanten weten vaak wel wat ze mooi vinden, maar hebben moeite met het combineren van de verschillende objecten en willen daarover advies. Mijn uitgangspunt daarbij is dat ik interieurinrichting beschouw als het creëren van een woonsfeer. Het gevoel, de beleving van een interieur is ontzettend belangrijk. Daarom vormt het bij een totaalinrichting een meerwaarde om bij de klant thuis op bezoek te gaan en zelf even de ruimtes in mij op te nemen en te ervaren.”

Van groot belang is ook de gezinssamenstelling, waar moet een bepaalde ruimte aan voldoen om bij de levensstijl van het gezin te passen? Wat zijn de positieve en de negatieve kanten van de ruimte en hoe kunnen we het positieve meer naar boven halen zodat je je niet fixeert op de mindere kanten?

Het respect voor de architectuur, vormgeving van de ruimtes en het mixen van de leefcultuur en de woonwensen van de klant in combinatie met mijn inzichten, gevoel voor stijl en ervaring in totaalinrichtingen, is voor mij een grote meerwaarde als interieurstilist en vormgever.”

– Patrice

Koen Geerts

“Hallo, zal ik mij even voorstellen? Ik ben Koen, geboren met een overvloed aan passie voor meubelen en muziek. Laat dat juist datgene zijn wat voor de meeste mensen belangrijk is in hun interieur: het uitbalanceren kortom het vinden van de ideale mix in sfeer en beleving.

Wanneer het mij volledig lukt om de juiste creatie bij onze klanten te realiseren door in de eerste plaats te luisteren , te ontleden en te voelen, ben ik pas voldaan. Deze eigenschappen vormen volgens mij de basis voor een goed contact om samen tot een mooi project te komen.

De liefde voor interieur is mij alvast met de paplepel ingegeven. Met mijn grootvader als meubelontwerper en mijn vader aan het roer als binnenhuisarchitect van Van Treeck Interieur zit dit écht wel bij ons in de familie. Van Treeck Interieur was immers tot in de eindjaren 90 een vast begrip en bestond meer dan 80 jaar in Antwerpen.

Hulp nodig bij het inrichten van het interieur dat bij jou past? Ik kom graag (coronaproof) bij jou op bezoek, samen met de nodige know-how en een frisse mobiele aanpak.

Daarvoor stap ik op mijn ebike om, indien de afstand het toelaat, met jullie kennis te komen maken vanuit Keldermans Wonen Lubbeek.

– Koen