Wat maakt ons als interieurinrichters uniek?

“ In onze vrijheid komen wij tot de diepste essentie van wat jou werkelijke woonwensen zijn”

1. “Wij luisteren naar de klant” is iets dat nogal snel en veel gezegd wordt, wij doen dat effectief.
Wij hebben de volledige vrijheid om volledig mee te gaan in jouw verhaal, in jouw wensen en dromen. Inderdaad, wij kunnen, maar moeten ons niet houden aan de meubelcollectie in de toonzaal. Wij hebben geen persoonlijk voordeel bij het behalen van omzet en wij zijn ook niet gebonden aan de technische mogelijkheden van een eigen schrijnwerkerij. Die vrijheid schept heel wat ruimte om écht tot oplossingen en voorstellingen te komen die volledig in lijn liggen met jouw verwachtingen inzake interieur en de investering die jij er voor over hebt. Die vrijheid om op jouw tempo tot een geslaagd ontwerp te komen en desgewenst de uitvoering te spreiden in tijd.


2. Ieder van ons is elk op zijn eigen manier enorm gepassioneerd door interieurinrichting en dat voel je meteen. Is het door ervaring, door aangeboren talent of door opleiding. Onze creativiteit vertaalt zich in een professioneel ontwerp. Als team durven wij ook al onze talenten samen achter één project te zetten. Als we maar voor jou tot het best mogelijk resultaat kunnen komen.


3. Creativiteit alleen is uiteraard niet voldoende om een project tot een goed einde te brengen. Daarom zijn wij ook omringd door mensen met talenten op het vlak van administratie, aankoop, bouwtechnieken, schrijnwerkerij, schilderwerken,…


4. Ons moodboard, grondplan of 3D-tekeningen geven jou al een uitstekend idee hoe het eindresultaat er zal uitzien. Bovendien kan je in onze 5000M² grote toonzaal ook alle objecten, meubelen, stoffen, materialen, bekijken en voelen. Zo kan je je helemaal inleven in het eindresultaat.

Jouw woonplek volledig in lijn met wie jij bent

In onze vrijheid van keuzes te maken, nemen wij de tijd om jouw diepste woonwensen te ontdekken. Wij brengen de sferen , kleuren, materialen, vormen volledig in lijn zodat jij je helemaal één voelt met jouw interieur. Uiteraard houden wij rekening met de gewenste kwaliteit en het gewenste comfort. Wij kunnen ontwerpen vanaf wind- en waterdichte woningen en appartementen. Net zo goed helpen wij jou verder met raambekledingen, kasten, maatkasten, dressings, keukens, salons, tafels en stoelen, bedden, wanden, tapijten, verlichting, kleuradvies,..

Jouw werkplek, thuis of op bedrijf

De behoeftes vandaag inzake een werkplek zijn enorm veranderd. Thuis hoort een werkplek ergonomisch en praktisch te zijn zonder dat er aan gezelligheid wordt ingeboet. Op het bedrijf is er behoefte aan een werkplek met een thuisgevoel in plaats van een steriele werkomgeving.
Zowel thuis als op het bedrijf kunnen we jouw ideale werkplek creëren. Of het nu om een kantoor gaat of een bureau thuis, wij houden steeds rekening met jouw eigen accenten en die van jouw medewerkers.

Uiteraard gaan wij heel goed luisteren wat jij te vertellen hebt, maar breng indien mogelijk een grondplan mee of probeer zelf een schets te maken met maten die ongeveer kloppen. Ook foto’s van de ruimte(‘s) zijn zeer helpend. Daarnaast is het ook leuk als je wat foto’s meebrengt van meubelen of interieurs die je mooi vindt. Je kan zeker ook eens kijken bij onze realisaties.

Zit je nog met vragen? Mail gerust naar welkom@keldermans.be
Of boek nu jouw vrijblijvende afspraak met één van onze interieurexperts hieronder.

Maak een afspraak met jouw interieurexpert: