Daarom zijn wij jouw ideale partner in interieur

1. Jij betaalt enkel de meubelen, verlichting en raamdecoratie die je bij ons koopt. Ook betaal je een prijs voor maatwerk en verbouwingswerken die je hebt laten uitvoeren door ons. Je betaalt niet voor ons professioneel advies en interieurplannen*. Dit beschouwen wij als een deel van onze service.

2. Jouw project wordt uitgewerkt door een gediplomeerd en eveneens ervaren interieurstylist of interieurarchitect. Ze blinken vooral uit in het begrijpen van de klant en de wensen van hun.

3. Wij werken met moodboards, 2D of 3D tekeningen en verlichtingsplannen. Bovendien kunnen wij de meubelen die wij voorstellen concreet tonen zodat je ze kan voelen, zien en uitproberen. Je moet je dus niet enkel baseren op een 3D tekening. Wij hebben 4 toonzalen waar wij meubelen tonen van landelijk, modern tot design.

4. Maatwerkkasten en dressings kunnen wij factureren aan 6% in plaats van 21%, indien je aan de voorwaarden van 6% btw regeling voldoet.

5. Wij begeleiden je doorheen heel het project inclusief eventuele verbouwingswerken en gaan door tot en met het decoreren van jouw interieur. De decoratie is de finishing touch wat jouw project helemaal “af” maakt.

6. Wij kunnen goed overweg met budgettaire beperkingen. Het eindresultaat zal niet minder zijn indien er beperkingen in het budget zijn. Iedere klant wordt bij ons gelijk behandeld.

7. Wij hebben speciale oplossingen voor (zeer) kleine ruimtes zodat jouw interieur niet alleen mooi is, maar ook praktisch om in te leven en over voldoende bergruimte beschikt.

interieurinrichting

Jouw droominterieur in 6 stappen

KELD-advies-crop-1

1. Kennismakingsgesprek

Tijdens het eerste kennismakingsgesprek luisteren we vooral wat jouw wensen en noden zijn. We noteren welke meubelen of interieurelementen je wil behouden. We toetsen voorzichtig af wat jouw persoonlijke stijl is en hoe jij leeft in je woonst. Voorbeeldfoto’s van de sfeer die je wil creëren  

plattegrond-ingekleurd-jaren-70-huis

2. Voorstel eerste ontwerp

Aan de hand van het eerst contact en de expertise van Glenn wordt een eerste ontwerp uitgewerkt. Omdat het om jullie droominterieur gaat is jullie mening het belangrijkst. We vragen dan ook naar een eerlijke feedback en proberen zo plan aan te passen.

Stoffe / Farbfcher

3. Uitwerking voorontwerp

Wanneer jullie akkoord gaan met het eerste ontwerp van het plan, gaan we samen kijken hoe we het verder kunnen uitwerken. Hierbij wordt er een keuze van de meubelen gemaakt naar gelang de stijl die jullie prefereren. We tonen je alle opties betreffende stoffen, kleuren en materialen.

3D-visualisatie-Willemsparkweg-woonkamer

4. Finaal ontwerp

Wij vullen niet enkel de meubels voor je in, maar zorgen ook voor de rest van de inrichting zoals verf, gordijnen, verlichting,… . We helpen je doorheen het hele proces tot een woonklare inrichting. Het proces tot hier is volledig gratis, tenzij je een 3D-plan wenst*.

werk-5

5. Plaatsing & levering

Na bestelling van de goederen spreken we een datum af van levering en plaatsing. De plaatsing gebeurt door onze ervaren vakmannen.

werk-6

6. Opvolging door interieurarchitect

We begeleiden jou doorheen heel het project. Na de finale afwerking overlopen we alles nogmaals samen met jou. We kijken of alles naar wens verlopen is en vragen naar je mening over onze service. Wanneer je nog extra verzoeken hebt, vervullen we die graag.

Voordelen van onze service

  • Gratis* (Je betaalt voor het 3D-plan, maar dit zal enkel dienen als waarborg. Je krijgt dit bedrag terug als korting in de eindafrekening.)
  • We kunnen je de producten in toonzaal laten zien
  • We gaan door tot het laatste detail in het proces

Maak kennis met onze interieurspecialisten!

Bij Keldermans Wonen kan je terecht voor kwaliteitsmeubelen in alle stijlen. Maar als je even niet goed weet waar je met je interieur naartoe moet, kan je er ook drie interieurspecialisten raadplegen die je met raad en daad bijstaan. Glenn Kelly Penders, Patrice Herremans en Kim Schoefs hebben ieder de juiste opleiding en ervaring om samen met jou op zoek te gaan naar jouw droominterieur.

Kim Schoefs – Interieurstylist

Meubelen zijn al van jongsaf aan een deel van mijn leven geweest en ik ben er zeker van dat ze dat altijd zullen blijven.

Waarom ben ik er zo door begeesterd?

Waarschijnlijk door het eigentijds karakter, de juiste combinatie van materiaal, vorm en kleur, de geschiedenis van de producent, de filosofie van de designer maar zeer zeker door har eenvoudige schoonheid en de ongelooflijke blijheid die het mij brengt.

Ik ben al mijn hele leven gepassioneerd door interieurvormgeving en tijdloos design. Ik hou ervan om de wensen van mensen te ontrafelen en hun te begeleiden en te adviseren naar hun droominterieur. Van de juiste kleur van een stijlvol decoratief element, tot de juiste sfeer van een salon en de exacte maat van een kast. Mijn doel is pas bereikt als er een glimlach verschijnt op het gezicht van de klant. Dat betekent dat ik hun smaak en ideeën goed heb aangevoeld. De volgende stap is dat hun wensen werkelijkheid worden en ze nog gelukkiger worden.”

– Kim

Kim Schoefs

Patrice Herremans – Interieurstylist

Patrice Herremans

“Klanten weten vaak wel wat ze mooi vinden, maar hebben moeite met het combineren van de verschillende objecten en willen daarover advies. Mijn uitgangspunt daarbij is dat ik interieurinrichting beschouw als het creëren van een woonsfeer. Het gevoel, de beleving van een interieur is ontzettend belangrijk. Daarom vormt het bij een totaalinrichting een meerwaarde om bij de klant thuis op bezoek te gaan en zelf even de ruimtes in mij op te nemen en te ervaren.

Van groot belang is ook de gezinssamenstelling, waar moet een bepaalde ruimte aan voldoen om bij de levensstijl van het gezin te passen? Wat zijn de positieve en de negatieve kanten van de ruimte en hoe kunnen we het positieve meer naar boven halen zodat je je niet fixeert op de mindere kanten?

Het respect voor de architectuur, vormgeving van de ruimtes en het mixen van de leefcultuur en de woonwensen van de klant in combinatie met mijn inzichten, gevoel voor stijl en ervaring in totaalinrichtingen, is voor mij een grote meerwaarde als interieurstilist en vormgever.”

– Patrice

Glenn Kelly Penders – Interieurarchitect

Glenn Kelly is oprichtster van ZIZOhome, een concept binnen Keldermans Wonen dat trendgevoelige en boeiende interieurs met een uniek en persoonlijk karakter aanbiedt.

“Ik probeer tijdloos te ontwerpen. Niet volgens mijn hoogstpersoonlijke stijl maar wel in overeenkomst met de stijl die ik bij de klanten ontdek. Want dat is een van de leuke dingen in interieurontwerp: je kan met je klant(en) op zoek gaan naar wat zij het mooist vinden en wat hen het meeste boeit. Welke hun woonstijl is. Dat avontuur aangaan, die ontdekkingstocht is boeiend voor zowel mezelf als voor de klanten. Als je die specifieke woonstijl kan capteren in een interieur, dan heb je gegarandeerd tevreden klanten. In feite ben ik een interieurpsychologe die graaft naar de smaak van de klant of van het koppel.”

– Glenn

Glenn Kelly Penders