Me-time

De badkamer, de plaats waar comfort en design ontmoeten. Door een oase van rust creëer je een ruimte waar je helemaal jezelf kunt zijn. Een badkamer met alles erop en eraan en toch uitblinkt door verrassende details en krachtige stijlen. Hedendaagse luxe in een strak pak, helemaal naar jouw smaak. Een ruimte waar me-time centraal staat, daar gaan we voor.

Praktisch & comfortabel

Om van die me-time te genieten moet de badkamer praktisch en comfortabel zijn. Je wilt niet in het bad klauteren en nadenken waar de rommel moet liggen. Nee, de badkamer moet rust uitstralen.

Wij zorgen voor een meubel op maat in betonlook, hout of zelfs natuursteen. Van een volledig meubel met lades voor extra opbergplaats tot prachtige legplanken voor handdoeken of decoratie. Jouw badkamer wordt een oase van luxe en rust.

Je hebt volledige vrijheid in het bepalen van de afmetingen. Houd vooral geen rekening met standaardafmetingen of stockmodellen. Kies vooral wat je zelf graag ziet. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een diepere kast, een hoger blad of een hoekmodel.  

Laat je bijstaan door onze interieurexperten

Kim
Patrice

Begeesterd door eigentijds karakter, de juiste combinatie van materiaal, vorm en kleur, de geschiedenis van de producent, de filosofie van de designer maar zeer zeker door haar eenvoudige schoonheid en de ongelooflijke blijheid die het mij brengt.

 ik beschouw interieurinrichting als het creëren van een woonsfeer. Het gevoel, de beleving van een interieur is ontzettend belangrijk. Daarom vormt het bij een totaalinrichting een meerwaarde om bij de klant thuis op bezoek te gaan en zelf even de ruimtes in mij op te nemen en te ervaren.