Een commerciële ruimte inrichten vraagt om expertise. De ruimte moet praktisch, knap en slim zijn. Wij doen totaalinrichting van winkel- en kantoorruimten. Een volledig concept neerzetten kent voor ons geen geheimen. Vol creativiteit en gedrevenheid gaan we aan de slag. 

Kantoorinrichting
Winkelinrichting
Hotelinrichting

Kantoorinrichting

Een kantoorruimte moet een plek zijn waar iedereen zich thuis voelt. Je zit tenslotte redelijk wat uren op kantoor. 

Visitekaartje
Jouw kantoorruimte, daar moet je fier op zijn. Het kan een ontmoetingsplaats zijn, maar evenzeer een plaats waar je jezelf kunt zijn. Een ruimte waar je doelen kunt vooropstellen en energie kunt tanken. Het spreekt voor zich dat we ervoor zorgen dat jouw toekomstige kantoorruimte tot in de puntjes is afgewerkt. Slordige kabels worden weggewerkt en stopcontacten of USB-poorten worden op praktische plaatsen voorzien. We zorgen voor voldoende werkruimte door opbergplaats te voorzien zodat het werkblad ordelijk blijft. Een gezonde houding is cruciaal voor een productieve werkdag, daarom stellen we enkel de beste bureaustoelen aan je voor.

Ergonomie
Een factor wat vaak vergeten wordt is ergonomie. Dat punt vinden wij net enorm belangrijk. Bij het ontwerp van een maatwerkmeubel houden we steeds rekening met ergonomische richtlijnen inclusief de inrichting van de totale werkomgeving. We vragen steeds over de werking van een bepaald type ruimte zodat we precies weten wat de functie is van het meubel.

Wandkasten

Grote wandkasten voorzien jouw kantoor van voldoende stockeerruimte. Denk maar aan de printer, de archiefkasten en de voorraad van diverse benodigdheden. Steeds doordacht en uit het juiste materiaal gesneden. Zo ben je gewaarborgd van efficiëntie in de juiste huisstijl. De indeling wordt volledig op maat van de noden gemaakt. 

Saai? No way!

Naargelang de stijl die jij naar de klanten wil overbrengen, ontwikkelen we een concept dat hier volledig bij aansluit. 

Winkelrekken volledig op maat van de producten die je aanbiedt. Een toonbank volledig in de sfeer van het concept met voldoende ruimte voor stockage. Legplanken, lades en kasten in alle mogelijke vormen, zorgen dat het interieur past bij stijl van het pand. 

We durven te spelen met kleuren en materialen zodat jij je kunt onderscheiden van de concullega. Door verschillende materialen zoals hout, natuursteen of metaal combineren zorgen we voor een speels doch strakke omgeving. Verschillende kleuren, texturen en stoffen zorgen voor een thuisgevoel. 

Welk project u ook voor ogen heeft, bij Keldermans staan onze interieurexperten voor u klaar.

Winkelinrichting

Klanten willen een totaalbeleving tijdens het winkelen. Dat is vandaag de dag steeds belangrijker. Jouw (potentiële) klant houdt met alle factoren rekening: ‘De uitstraling, de verlichting, het positioneren van de producten,…’ Jouw vriendelijke lach is vaak niet voldoende.

Net daarom willen we jou, als gedreven ondernemer, helpen met een winkelconcept. Want onze interieurexperten denken mee zodat het totaalbeeld van jouw winkel een pareltje is.

We zorgen ervoor dat jouw klant een emotionele connectie krijgt door het interieurconcept. Zo ben jij als ondernemer steeds een stapje voor op de concurrentie. Als het nu gaat over winkelruimtes, medische ruimtes of horecazaken. Jouw DNA staat voorop.

Hotelinrichting

Hotelbezoekers zijn vaak op zoek naar unieke belevingen. Ze willen tot rust komen of net erg geanimeerd worden met de meest lokale trends. Ontspannen in de bar of hippe lounge, genieten van de gastronomie of gewoon lekker genieten op de kamer. Keldermans Wonen verzorgt de hotelinrichting tot in de puntjes zodat jouw hotelbezoeker je nooit zou vergeten.

Maatwerk
Zet de toon van jouw concept door Belgisch maatwerk van Keldermans Wonen. Aan de hand van het ontwerp van onze interieurexperten vervaardigen onze schrijnwerkers de meubels volgens stijl en concept.

Laat je bijstaan door onze interieurexperten

Kim
Patrice

Begeesterd door eigentijds karakter, de juiste combinatie van materiaal, vorm en kleur, de geschiedenis van de producent, de filosofie van de designer maar zeer zeker door haar eenvoudige schoonheid en de ongelooflijke blijheid die het mij brengt.

 ik beschouw interieurinrichting als het creëren van een woonsfeer. Het gevoel, de beleving van een interieur is ontzettend belangrijk. Daarom vormt het bij een totaalinrichting een meerwaarde om bij de klant thuis op bezoek te gaan en zelf even de ruimtes in mij op te nemen en te ervaren.