Haal alles uit de kast

Een grote of kleine berging? Met maatwerk haal je alles uit de kast. Figuurlijk dan toch. 

Een berging is multifunctioneel. Het is vaak de wasruimte, voorraadkast en stockageplaats in één. Door elk hoekje goed te benutten haal je veel meer uit deze praktische ruimte.

Doel?

Alvorens we aan de slag gaan willen we van jou weten welke spullen je hier kwijt wil en voor welke doelen je de ruimte wil gebruiken. Hierdoor weten we hoeveel kastruimte we voorzien, hoeveel legplanken nodig zijn en we voorzien eventueel een uittrekbaar blad voor het plooien van de was. Denk steeds ergonomisch en zet zware spullen onderaan of spullen die je amper nodig hebt helemaal bovenaan. 

Afwerking

We werken met materialen die voldoende gewicht kunnen dragen zodat je al jouw spullen veilig kan opbergen. Deurtjes met slot bieden vaak de oplossing om van de bergruimte een veilige omgeving voor kinderen te maken.

De afwerking bepaal je volledig zelf. Vaak zijn het de details die een berging praktisch maken voor jouw persoonlijk. Van schuifdeuren tot een spiegel aan de binnenzijde van een kastdeur, alles kan.  

Kleerkast Salou

Laat je bijstaan door onze interieurexperten

Kim
Patrice

Begeesterd door eigentijds karakter, de juiste combinatie van materiaal, vorm en kleur, de geschiedenis van de producent, de filosofie van de designer maar zeer zeker door haar eenvoudige schoonheid en de ongelooflijke blijheid die het mij brengt.

 ik beschouw interieurinrichting als het creëren van een woonsfeer. Het gevoel, de beleving van een interieur is ontzettend belangrijk. Daarom vormt het bij een totaalinrichting een meerwaarde om bij de klant thuis op bezoek te gaan en zelf even de ruimtes in mij op te nemen en te ervaren.