Het kloppend hart van je thuis

Een keuken is tegenwoordig het hart van je thuis, een plek om samen te komen en genieten van momenten met je gezin. Onze interieurexperten halen dan ook alles uit de kast om je te laten genieten van de ideale woonomgeving. Een kookomgeving in fellere kleuren of liever strak? Wij maken de keuken die volledig naar jouw smaak en leven is ingericht.

Mogelijke kasten

Keukenkasten heb je allerlei vormen. Van standaard onder-en bovenkasten tot extra hoge kasten en smalle apothekerskasten. Het type keukenkast bepaalt hoe praktisch jouw keuken is. Onze interieurexperten bekijken eerst het belang van opbergruimte voor pannen, servies en bestek.

Voor welke stijl ga je?

Keukenkasten nemen het grootste deel van de keuken in beslag en zijn daarom erg bepalend voor de uitstraling. Om de sfeer volledig te matchen met de woonkamer heb je keuze uit talloze materialen, kleuren en grepen. Een print of liever fineer? Hoogglans of mat? Onze interieurexperten helpen je met de juiste toon.

Handgrepen
Het juiste type handgreep zorgt voor het ideale totaalbeeld. Klassieke knopen of greeploze keukenkasten. Wat moet jouw ideale keuken uitstralen?

STRAKKE KEUKENS

Een strak design met hoogwaardige materialen maken van uw keuken een meerwaarde op lange termijn. Zowel op esthetisch als functioneel vlak.

STRAK-LANDELIJKE KEUKENS

Combineer de warmte van natuurlijke materialen met strakke lijnen voor een hedendaagse invulling van jouw interieur.

LANDELIJKE KEUKENS

In een landelijke keuken staat gezelligheid, charme en warmte van duurzame materialen centraal. 

Laat je bijstaan door onze interieurexperten

Kim
Patrice

Begeesterd door eigentijds karakter, de juiste combinatie van materiaal, vorm en kleur, de geschiedenis van de producent, de filosofie van de designer maar zeer zeker door haar eenvoudige schoonheid en de ongelooflijke blijheid die het mij brengt.

 ik beschouw interieurinrichting als het creëren van een woonsfeer. Het gevoel, de beleving van een interieur is ontzettend belangrijk. Daarom vormt het bij een totaalinrichting een meerwaarde om bij de klant thuis op bezoek te gaan en zelf even de ruimtes in mij op te nemen en te ervaren.