Ben je pas verhuisd naar een appartement of een kleinere woning? Je thuis voelen in een nieuwe woonst is een hele uitdaging. Daarom helpen de interieurexperten van Keldermans Wonen je graag verder. We zorgen ervoor dat je fier kunt zijn op jouw interieur én laten authentieke elementen blenden met hedendaagse interieurstuks. Kom langs in de toonzaal of nodig een interieurexpert uit bij je thuis.

De mogelijkheden zijn écht eindeloos. Door onze samenwerking met geselecteerde partners krijg je het beste van beide werelden. Het idee dat interieur op maat duur is, is dan ook een misvatting. Keldermans Wonen staat voor kwaliteit en creativiteit op maat van elk budget.

Denk je aan slimme oplossingen, unieke omgevingen of speciale hebbedingetjes? Ga je eerder voor een totale transformatie van je woon-en werkomgeving? Alles is mogelijk.

Een oplossing voor elke ruimte:

Laat je bijstaan door onze interieurexperts

Koen

Patrice

Kim

Aangenaam!

Online of in de toonzaal. Je merkt onmiddellijk ons hart voor interieur.

Tijdens het eerste kennismakingsgesprek vertel je ons wat jouw wensen en noden zijn. We luisteren naar je verhaal en gaan na hoe je persoonlijke stijl eruitziet. Breng gerust voorbeeldfoto’s mee van interieurs die je aanspreken of van de sfeer die je wilt creëren.

Interieurideeën

Na het eerste contact krijg je een eerste ontwerp. Geef gerust feedback. Het gaat tenslotte om je droominterieur. Op basis van je feedback maken we een aangepast plan.

Finaal ontwerp

Ben je akkoord met het aangepaste ontwerp? Super! Om het plaatje af te maken bekijken we samen de mogelijke stoffen, kleuren en materialen.

Interieurinrichting is meer dan meubels kiezen. Doorheen het hele proces kun je rekenen op persoonlijk advies tot dat jouw ruimte woonklaar is.

 

Wonen

Nu is het tijd om jouw droominterieur te realiseren. Tijdens de plaatsing van jouw maatmeubilair zorgen we voor één aanspreekpunt: ‘De interieurdesigner waar je het eerste contact mee had’. Zo verkrijg je een high-end service zonder zorgen in combinatie met een realisatie van hoge kwaliteit.

Ook na de oplevering staan we steeds voor je klaar om je bij te staan met raad en daad.

Graag volledig interieuradvies?

Maak een afspraak met onze interieurexperts!