De wekker gaat, klaar om er in te vliegen. Schiet in je sloffen en de dag kan beginnen. De eerste en de laatste momenten van de dag beleef je in de slaapkamer. Geef nu toe? Wat is er mooier dan een dag mooi beginnen en afsluiten? Wanneer jouw slaapkamer tot in de puntjes in orde is, is de totaalbeleving klaar. 

Daarom hebben we bij Keldermans Wonen slaapexperten die jouw slaapkamer gaan omtoveren tot een oase rust. Klaar voor een heerlijke slaapbeleving en zoveel meer?

Naast de slaap is de inrichting erg belangrijk. Zeker wanneer je jouw nieuwe ruimte moet invullen voor de eerste keer is het een ware uitdaging. Onze experten zorgen ervoor dat je comfort, gezelligheid en rust vindt in deze cosy ruimte.

Van praktische dressing tot cosy tapijt. Alles wordt afgewerkt op maat van de ruimte én met de beste materialen zoals melamine, pvc, hpl, eik, keramiek of fineer.

Dressing

Dat heb je wellicht al eens opgezocht, niet? Een ruimte om jouw kledij te stockeren en mooi tot zijn recht te laten komen. Een ruimte waar je dagdagelijks kiest om jezelf op te maken of comfy voor de dag wilt komen.

Heb je schuine muren? Geen angst! Door een juist ontwerp tover je een zee van opbergruimte. Mooi afgewerkt en geen enkel plekje gaat verloren.

Bouwplannen? Kom dan eerst langs vooraleer je de ruimte gaat aankleden. 

Nachtkastje

Onderschat de kracht van een verfijnd nachtkastje zeker niet. Naast het praktisch aspect is een nachtkastje het ultieme detail voor jouw slaapkamer. 

Wist je dat je zelfs kabels kunt wegtoveren? Door een ingenieus systeem heb je geen last van rondslingerende kabels. Knap hé?

Bureauruimte

Zit er een workaholic verscholen in jou? Of misschien een creatieve duizendpoot? Dan wil je graag een plekje waar je in alle rust kunt werken. De bureauruimte in een slaapkamer gaan we subtiel aanpakken. We willen de sfeer van rust behouden daarom mag de bureau zeker niet de overhand nemen. Kies voor een subtiel ontwerp of werk een bureau weg in de kast. Kabels worden netjes weggewerkt zodat het een ordelijk geheel vormt.

Raamdecoratie

De dag starten door flux jouw gordijnen open te doen, het is voor velen een iconische handeling. Maar er is zoveel meer. Lamellen, overgordijnen, rolgordijnen… Het aanbod van Keldermans Wonen is eindeloos. Dat is niet voor niets, de juiste raamdecoratie is enorm bepalend voor de beleving in de slaapkamer.

Wist je dat je zelfs jouw raamdecoratie kunt openen en sluiten vanaf jouw bed? Met een elektrische bediening is dat zeker mogelijk. Denk dus goed na vooraleer je start met de afwerking van de ruimte.

Jouw bed op maat

Wil je echt pronken met verschillende unieke materialen? Dat kan met een bed op maat van jouw dromen!

Je zou er zowaar van wegdromen, niet? Onze interieurexperten nemen je alvast mee naar dromenland. Test jouw toekomstige matras in onze testcabine, in alle privacy. Een slaapexpert laat je de mogelijkheden zien en adviseert de juiste matras naar jouw noden.

Leuke wist-je-datje: ‘Wist je dat we een NASA-bed hebben geïnstalleerd?’ Vraag erachter!

Laat je bijstaan door onze interieurexpert Joeri

Interieurexpert Joeri
Interieurexpert Joeri

Joeri kent Keldermans Wonen door en door. Als kastenplaatser startte Joeri zijn carrière bij Keldermans Wonen. Als plaatser heeft hij veel praktisch inzicht. Dat samen met zijn natuurlijke aanleg voor het creëren van schoonheid maakt hem de ideale man voor maatkasten.