Ken je het gevoel?
Je staat op en je wilt het liefst nog blijven liggen. Jouw rug doet pijn of je hebt net een enorm vervelende nacht achter de rug. Dan geven de slaapexperten van Keldermans Wonen graag advies zodat jij voortaan terug heerlijk slaapt.

Naast de slaap zelf is de inrichting van een slaapkamer een enorme uitdaging. Zeker wanneer je pas verhuisd bent naar een appartement of kleiner huis. Onze experten zorgen ervoor dat je comfort, gezelligheid en rust vindt in deze cosy ruimte.

Van praktische dressing tot knusse vloerkleed. Alles wordt afgewerkt op maat van de ruimte én met de beste materialen zoals melamine, pvc, hpl, eik, keramiek of fineer.

Dressing

Duizend-en-één mogelijkheden, in materiaalkeuze en indeling. De experten van Keldermans Wonen tekenen de dressing uit op maat van jouw wensen. 

Wanneer je een aparte kamer als dressing inricht kun je werken met een eiland in het midden van de ruimte. Heel praktisch en een tikkeltje luxueus.

Een kamer onder het dak? Schuine muren vragen voor maatkasten. Door het juiste ontwerp tover je een zee van opbergruimte. Mooi afgewerkt en geen enkel plekje gaat verloren.

Pas verhuisd? Kom dan eerst langs vooraleer je de ruimte gaat aankleden. 

Nachtkastje

Pootjes in hout, metaal of zwevend? Wij zorgen ervoor dat je fier kunt zijn op dit verfijnde meubelstuk. Weg met vervelende kabels langs het bed of een nachtlampje dat te ver staat. Wij zorgen voor oplossingen op maat.

De ultieme ervaring met een praktische toets én dat in een mooi jasje. Dat is het uitgangspunt waar we elke dag naar streven.

Heb je nog wat extra ruimte voor een kleine zithoek met bijzettafel of een praktische commode? Laat deze dan onmiddellijk meetekenen in jouw plannen, zo wordt alles een mooi geheel. 

Raamdecoratie

Lamellen, overgordijnen, rolgordijnen,… het aanbod van Keldermans Wonen is enorm breed. De juiste raamdecoratie is een enorm bepalende factor voor de gezelligheid van de ruimte.

Overdag willen we voldoende daglicht om onze garderobe te zien en ‘s avonds kiezen we resoluut voor privacy.

Jouw raamdecoratie sluiten vanaf jouw bed? Dat kan met een elektrische bediening. Denk dus goed na over de raamdecoratie voor je start met de inrichting. 

Jouw bed op maat

Kies je voor een lage instap omdat je slecht te been bent? Of liever een uniek materiaal om te pronken. Dat kan met een bed op maat van jouw dromen!

Geef nu toe, dat klink om van weg te dromen hé? Onze experten nemen je graag mee naar dromenland. Stap in onze testcabine en test elk type matras. Een slaapexpert laat je de mogelijkheden zien en adviseert de juiste matras naar jouw noden.

Leuke wist-je-datje: ‘Wist je dat we een NASA-bed hebben geïnstalleerd?’ Vraag erachter!

Laat je bijstaan door onze interieurexpert Joeri

Interieurexpert Joeri
Interieurexpert Joeri

Joeri kent Keldermans Wonen door en door. Als kastenplaatser startte Joeri zijn carrière bij Keldermans Wonen. Als plaatser heeft hij veel praktisch inzicht. Dat samen met zijn natuurlijke aanleg voor het creëren van schoonheid maakt hem de ideale man voor maatkasten.