Onze interieurexpert bij jou thuis?

Heb je keuzestress bij het inrichten van je huis? Zie je door het bos de bomen niet? Of heb je hulp nodig bij kleurcombinaties? Dan komt Koen graag op de Koffie!

Koen op de Koffie is een vernieuwend concept binnen Keldermans Wonen. Keldermans Wonen staat sinds dag 1 gekend voor persoonlijk advies op maat van de klant. Daar gaan we vanaf vandaag nog een stap verder in.


Aangenaam!

Online of in de toonzaal. Je merkt onmiddellijk ons hart voor interieur.

Hallo, Ik ben Koen. Geboren met een overvloed aan passie voor meubelen en muziek. Laat dat juist datgene zijn wat voor de meeste mensen belangrijk is in hun interieur: ‘Het vinden van de ideale mix in sfeer en beleving’.

De liefde voor interieur is mij alvast met de paplepel ingegeven. Met mijn grootvader als meubelontwerper en mijn vader aan het roer als binnenhuisarchitect van Van Treeck Interieur zit dit écht wel bij ons in de familie. Van Treeck Interieur was immers tot in de eindjaren 90 een vast begrip en bestond meer dan 80 jaar in Antwerpen.


Ik spring alvast op mijn e-bike

Tijdens de COVID-pandemie is de fiets nog meer ingeburgerd in het leven van de Vlaming. Ver voor deze periode heb ik besloten om alles met de e-bike en het openbaar vervoer te doen. Dat is niet alleen goed voor de gezondheid, maar ook voor de ecologische voetafdruk. Woon je in de regio Leuven? Dan spring ik alvast op mijn fiets en kom ik graag op de koffie.


Showroom aan huis

Gemakkelijk kiezen bij je thuis

Met de showroom aan huis kan je bij je thuis meteen de verschillende mogelijkheden in maatwerk of type producten bekijken. Zo zie je ze meteen in de juiste omgeving waar ze terecht zullen komen. Handig toch?

Koen op de Koffie staat voor persoonlijk interieuradvies aan huis aan de hand van collecties, moodboards en foto’s. Samen kiezen we voor type meubilair, kleuren en texturen.


Hoe ga ik te werk?

Niets is makkelijker dan advies aan huis. Koen maakt kennis met de ruimtes en het huidige meubilair. 

Ideeën worden geconcretiseerd, moodboards samengesteld. Nadat je je goedkeuring hebt gegeven, worden de meubels besteld & maatwerk gemaakt. Wanneer ze helemaal afgewerkt zijn, komt ons installatieteam het leveren en plaatsen. 

Ook na de oplevering staan we steeds voor je klaar om je bij te staan met raad en daad.

Een afspraak met Koen?