Maak je huis lenteklaar met dé interieurtrends van 2019

Om een fris interieur te creëren hoef je natuurlijk niet al je meubels de deur uit te gooien. Met enkele simpele tips en trends geef je je woning een volledig nieuwe look. Daarom hebben we dé interieurtrends van 2019 even voor je opgelijst.

Deze trends zelf toepassen? Kom langs in onze winkel in Herk-de-Stad. Hier vind je al deze trends terug.

1. Ronde vormen

Of het nu bijzettafeltjes of decoratiestukken zijn, ronde vormen zijn helemaal in. Deze vorm kan je combineren met verschillende materialen. Wij deden dit met marmer en een van onze andere trends – goud.

2. Metaal in de hoofdrol – Messing & goud

Het koper en rosé vinden we ook nog steeds terug. Maar wat dit jaar helemaal in is, is goud en messing. Messing is een geelkopere legering die dit jaar gebruikt wordt in veel decoratie. Nog een troef van deze trend is dat deze te combineren valt met verschillende stijlen.

3. Breng accenten met kleur – okergeel – chili rood – Groen

Wanneer je kiest voor een neutraal interieur met hier en daar wat kleuraccenten, kan je uiteindelijk alle kanten op. Je hoeft dus zeker niet je hele interieur om te bouwen om een nieuwe look en feel te creëren.

4. Opvallend tapijt

Vloerkleden in verschillende materialen, kleuren en groottes. Wij zijn er dol op. Ook met een tapijt creëer je sfeer en zorg je voor een aangekleed interieur. En wie zegt dat tapijten enkel voor in de winter zijn, is helemaal mis.

5. Fluweel is nog steeds

Goed nieuws! Fluweel is nog steeds één van de trends in 2019. Vorige jaren zagen we vooral bordeaux en donkergroen. Nu vind vind je bij ons alle kleuren van de regenboog terug.

6.I’m blue da ba dee da ba daa

Want hoe breng je een nog frisser gevoel naar binnen? Met blauw natuurlijk. Een poef, vaasje, kussen of vloerkleed. Het kan allemaal!

7. Duurzaamheid

Niet alleen duurzamer leven wordt alsmaar belangrijker. Ook brengen we dit jaar meer en meer duurzame materialen terug in het interieur. Metaal en hout, planten en steen. Het zijn allemaal materialen met een natuurlijk en duurzaam karakter. Deze zijn dan ook perfect te combineren in een botanische stijl.
Categorieën: Blog