Maatregelen voor een veilig bezoek aan de toonzaal en levering

Om de veiligheid van onze toonzaalbezoekers, klanten en personeel te waarborgen tijdens deze coronacrisis, hebben we enkele maatregelen opgesteld. Zo kan er op een veilige manier weer langsgekomen worden in onze toonzaal en zullen ook de leveringen weer kunnen opstarten.

Wij vertrouwen erop dat jullie onze maatregelen zo goed mogelijk zullen opvolgen en hopen jullie snel weer te verwelkomen in onze winkels van Herk-de-Stad en Lubbeek

Het Keldermans Wonen Team

Algemene maatregelen

1. Respecteer de social distancing en bewaar ten alle tijden een afstand van 1,5 meter.
2. Aan de ingang en op regelmatige plaatsen in de winkel staan handgels. Gelieve hier gebruik van te maken wanneer je onze meubels wenst uit te testen.
3. Schermen staan opgesteld aan de balie en tafels om op een veilige manier met adviseurs samen te zitten.
4. Mondmaskers worden sterk aangeraden. Indien je geholpen wenst te worden door een verkoper vragen wij je vriendelijk toch een mondmasker te dragen voor je eigen veiligheid en die van het personeel. 

Bezoek aan de toonzaal

1. Graag hulp van een adviseur bij het uitkiezen van je meubelen? Maak online een afspraak en kom op het gekozen tijdstip naar onze winkel. De adviseur zal er voor je klaar staan. Door onze kleinere bezetting voorzien we op deze manier voor iedereen het nodige advies.

2. Wens je gewoon eens langs te komen om inspiratie op te doen of rond te kijken? Dan kan je steeds vrij langskomen in onze toonzaal. Wanneer je een afspraak maakt, ben je natuurlijk zeker dat er iemand beschikbaar is voor advies.

3. Heb je enkel hulp nodig aan de balie voor vragen of wens je iets te bezorgen? Dan kan je gewoon bij ons binnen springen zonder afspraak.

4. Onze cafetaria in onze winkel van Herk-de-Stad blijft gesloten.

5. Voor afhalingen kan je ons telefonisch contacteren. Dan zorgen wij ervoor dat alles klaar staat voor afhaling.

Uitleveringen

1. Onze plaatsers dragen mondmaskers en respecteren zoveel als mogelijk de social distancing maatregelen.
2. Onze plaatsers zorgen voor een goede handhygiene door voor en na het bezoek gebruik te maken van handgel.
3. Gelieve tijdens de werkzaamheden in een andere kamer te verblijven voor jouw en onze veiligheid.
4. Betalingen zijn enkel mogelijk via overschrijving 1 dag op voorhand of de dag zelf. Om hygienische redenen zullen onze plaatsers geen Bancontactbetalingen accepteren.

Maak online je afspraak met een adviseur

De afspraken kunnen gemaakt worden via onderstaande knop. In de agendatool kan je onderaan de verschillende momenten raadplegen die mogelijk zijn.

  1. Raadpleeg de beschikbare afspraken op het gewenste moment door de gewenste datum en uur in te geven in de zoekbalk beneden en op ‘zoeken’ te klikken.
  2. Je kan dan op het plusteken klikken bij de gewenste verkoper om je afspraak toe te voegen.
  3. Er zal je gevraagd worden om in te loggen. Je kan op het volgende scherm een ‘nieuw account aanmaken’. Op deze manier kunnen we je een bevestigingsmail sturen van je afspraak. Ook zal je je afspraak tot 8 uur van tevoren kunnen annuleren indien nodig.
  4. Wanneer je account is aangemaakt, kan je een afspraak inboeken. Dan zullen je gegevens gevraagd worden. Gelieve deze in te vullen om de afspraak te bevestigen.