Om jouw toonzaalbezoek optimaal veilig te laten verlopen, maken we het mogelijk om samen met je bubbel een afspraak te maken buiten de openingsuren. 

Dit is elke dag mogelijk vóór de openingsuren in Herk-de-Stad en gedurende de hele dag op maandag in Lubbeek. 

Het Keldermans Wonen Team

Bezoek aan de toonzaal

1. Graag rustig onze winkel bezoeken? Maak online een afspraak en kom bij ons langs buiten openingstijd. Zo vermijd je onnodig contact en kan je met een gerust hart onze winkel bezoeken. Onze adviseur zal er voor je klaar staan. 

2. Wens je gewoon eens langs te komen om inspiratie op te doen of rond te kijken? Dan kan je steeds vrij langskomen in onze toonzaal. Kom dan bij voorkeur alleen.

3. Tijdens onze soldenmaand in augustus, zijn wij ook op vrijdag geopend. Er kunnen dan in de voormiddag afspraken ingepland worden. Namiddag zijn we gewoon open.

4. Onze cafetaria in onze winkel van Herk-de-Stad blijft gesloten.

5. Voor afhalingen kan je ons telefonisch contacteren. Dan zorgen wij ervoor dat alles klaar staat voor afhaling.

Maak online je afspraak met een adviseur

De afspraken kunnen gemaakt worden via onderstaande knop. In de agendatool kan je onderaan de verschillende momenten raadplegen die mogelijk zijn. 

  1. Raadpleeg de beschikbare afspraken op het gewenste moment door de gewenste datum en uur in te geven in de zoekbalk beneden en op ‘zoeken’ te klikken.
  2. Je kan dan op het plusteken klikken bij de gewenste verkoper om je afspraak toe te voegen.
  3. Er zal je gevraagd worden om in te loggen. Je kan op het volgende scherm een ‘nieuw account aanmaken’. Op deze manier kunnen we je een bevestigingsmail sturen van je afspraak. Ook zal je je afspraak tot 8 uur van tevoren kunnen annuleren indien nodig.
  4. Wanneer je account is aangemaakt, kan je een afspraak inboeken. Dan zullen je gegevens gevraagd worden. Gelieve deze in te vullen om de afspraak te bevestigen.

Uitleveringen

1. Onze plaatsers dragen mondmaskers en respecteren zoveel als mogelijk de social distancing maatregelen.
2. Onze plaatsers zorgen voor een goede handhygiene door voor en na het bezoek gebruik te maken van handgel.
3. Gelieve tijdens de werkzaamheden in een andere kamer te verblijven voor jouw en onze veiligheid.
4. Betalingen zijn enkel mogelijk via overschrijving 1 dag op voorhand of de dag zelf. Om hygienische redenen zullen onze plaatsers geen Bancontactbetalingen accepteren.