De handgemaakte kaarsen van Onno

ONNO biedt je een ruim assortiment van luxe handgemaakte geparfumeerde kaarsen. Deze zijn gemaakt in België volgens de hoogste normen. De ONNO kaarsen vertellen je met hun uiteenlopende geuren een verhaal van exotische landen en verre oorden. Ze worden geprezen door toonaangevende interieurontwerpers en merken, zijn prachtig verpakt in handgesneden glazen en brengen een luxueuze, prachtige geur in huis. 

Kom ONNO in onze toonzaal in Herk-de-Stad zelf ervaren.

  • Alle ONNO kaarsen zijn in België met de hand gegoten in een luxe, met de hand geslepen houder van glas. Gecreëerd en geïnspireerd door intense kleuren en geuren van de natuur, gecombineerd met uitstekend vakmanschap is wat deze kaarsen zo uniek maakt.
  • Alleen zorgvuldig geselecteerde grondstoffen van de hoogste kwaliteit worden gebruikt, om een superieure ervaring en een langdurig plezier te kunnen garanderen. Hoogwaardige minerale was en fijne katoenen lonten vormen de basis van onze kaarsen.
  • Elk glas wordt met de hand geslepen, met vakmanschap en met respect voor het milieu. Dit bijzondere vakmanschap geeft het glas een andere dimensie en verschillende tinten van unieke intense kleuren. Het warme effect van een brandende kaars in combinatie met het glas maken deze kaarsen uniek in de wereld.
  • ONNO biedt een top assortiment aan parfums, exclusief samengesteld door een gerenommeerde parfumeur uit Grasse, Frankrijk, het historische hart van de parfummakerij.
  • Ze zorgen ook voor een elegante verpakking, allemaal gemaakt en verpakt in België, elke kaars krijgt een mooi zwart lint, een elegant etiket en een speciaal ontworpen, chique doosje. Ook ideaal om cadeau te geven.
  • ONNO is een Belgisch merk, trots om samen te werken met zoveel mensen die onze kaarsen met liefde en passie over de hele wereld verkopen.