Ontdek onze anti-allergische mastrasbeschermers

Jou een uitstekende nachtrust bezorgen is onze grootste prioriteit. Bij het kiezen van een nieuwe matras, begeleidt het team van Keldermans Wonen jou van A tot Z. Ook de keuze voor de juiste matrasbeschermer laten we niet achterwege. 

Heb je een gevoelige huid? Of ben je allergisch aan huisstofmijt? Dan is een anti-allergische matrasbeschermer voor jou de ideale oplossing. Deze zorgt voor een perfecte slaapervaring én extra hygiëne. Wist je dat huisstofmijt de boosdoener is van 25% van alle allergieën en 50% van astmatische ziektes? Reden genoeg om deze te mijden in de slaapkamer.

Een matrasbeschermer is – naast de standaard wol-uitvoering – ook beschikbaar in anti-allergisch materiaal. Hierbij stellen we je dan de matrasbeschermers van Tempur voor. Deze zijn uitwasbaar en zijn voorzien van een anti-huisstofmijt behandeling die ook na het wassen actief blijft. Dit bevordert de hygiëne en vermindert dus ook actief allergieën voor onder andere huisstofmijt.

Ook de Limburgse matrassenfabrikant Velda komt sterk uit de hoek met de Aegis Premium matrashoezen.  Deze hoogtechnologische matrassen gaan zowel de strijd aan met huisstofmijt als met microben. De speciale hoes is vochtregulerend en stopt de groei van bacteriën en schimmels, de belangrijkste oorzaak van slechte geuren in je matras.

Wil je écht ideaal slaapcomfort creëren? Vraag dan zeker naar de matrasbeschermers met lavendelgeur. De aromatische werking zorgt voor een zorgeloze nachtrust

Meer info, neem een kijkje in één van de vestigingen van Keldermans Wonen. Je bent van harte welkom!

Categorieën: Blog