“Een make-over van living en salon zat al even in ons hoofd. Op een regenachtige zondag zijn we in de dichtstbijzijnde meubelwinkel binnen gestapt en daar ontmoetten we Kim omdat we haar prijs vroegen van een salon die ons wel mooi leek.  

Ze vertelde ons dat Keldermans ook woonprojecten op maat uittekent en ook vloeren en kleuren mee opneemt in het hele plaatje. We zijn dus uiteindelijk niet alleen geholpen met onze meubelkeuze maar met onze gehele make-over! 

Kim heeft ons begeleid met de keuze van diverse aannemers en zo is ons interieur een mooi samenhangend geheel geworden. En zelfs niét met de salon waar we oorspronkelijk prijs voor hebben gevraagd”.

Hoe maakten we een samenhangend geheel van deze charmante ruimte?

Het salon is de eyecatcher van de ruimte. Eenvoudig en puur om alle grafische lijnen onder aandacht te brengen. De lichte sledepoot geeft de indruk van een zwevende bank, waardoor de hele combinatie licht en luchtig is. De combinatie van een eigentijds design samen met een kwalitatieve constructie en ultiem comfort maakt dat dit de perfecte ontspanningsplek in huis is.

We kozen voor een hoogpolig vloerkleed in een warme kleur, genaamd Warm Olive. De hoge polen zorgen voor een exclusieve uitstraling, een knusse sfeer en zijn een prettig gevoel aan de voeten.

De TV-kast is puur vakmanschap gecombineerd met de nieuwste technieken. Geen losse kabels of overbodige apparaten in deze woonkamer. Het geperforeerde stalen front zorgt ervoor dat de apparaten en boxen naadloos weggewerkt zijn. Zo zijn ze verzekerd van een prachtig, minimalistisch meubel.

In de ochtendzon de krant lezen? Dat kunnen ze in hun favoriete fauteuil. We kozen voor een mosterdgele fauteuil met een afgeronde rugleuning om de rug te ondersteunen. De ontzettend zachte bekleding maakt van je ontspannende momenten het hoogtepunt van de dag. De stalen, zwarte poten zorgen voor een bijzonder leuk accent.

Categorieën: NieuwsProjecten