Jarenlang vertoeft in een woonst met handelsruimte, sinds 2020 verhuisd naar een nieuwbouwappartement. Dit warme koppel deed het en schakelde Keldermans Wonen in om het interieur even warm te maken. Een hedendaags interieur met authentieke elementen, dat is het resultaat. Hoe komen we tot dit resultaat? Dat lees je hieronder.


Hoe kom je bij Keldermans Wonen terecht?
We zijn daar gewoon doorgereden, verschillende keren. Daarom hebben we gezegd: ‘We kunnen bij Keldermans ook eens gaan kijken, dat ziet er een leuke winkel uit’.

Welke sfeer wilden jullie creëren?
Dat het warme uitstraalt. Ik had graag kleur in mijn interieur.
Dat het niet té strak werd zodat ik een warm gevoel had.

Hebben jullie bepaalde stuks behouden?
De lamp van bompa. Die hebben we op onze nieuwe kast gezet.
Wij vinden het zeer geslaagd.

Hoe zijn jullie samen met de interieurexpert tot dit resultaat gekomen?
We zijn eerst eens rondgegaan en hebben gezegd ‘Dat zien we graag en dit zien we graag’. En Kim heeft er dan een geheel van gemaakt. Kim vroeg wat we mooi vonden en dan zijn we daarnaar gaan kijken. We zijn eigenlijk vertrokken van het wandmeubel voor de tv en zo zijn we verder uitgebreid. Ze vroeg als er extreme dingen mochten instaan qua kleur. Wij vonden een oranje fauteuil wel doenbaar. Als ze dan met haar kleurenpalet voor de dag kwam dan hebben we ook de oranje zetel gezien. Maar ik wou dan geen oranje stoelen in de eetkamer omdat dat dan teveel zou geweest zijn. En dan heeft ze de kleuren allemaal laten zien wat bij elkaar pasten. En dan legt zij dat allemaal samen en vorm het een geheel.

Hebben jullie nog een gouden tip?
Een goede zetel is belangrijk vind ik. Met ouder worden toch zeker.

Vinden jullie het project geslaagd?
Iedereen van het appartementsgebouw die hier op bezoek komt zegt: ‘Jullie hebben het mooiste appartement van de blok’. Daar zijn we toch stiekem fier op.

 

 


Wil je ook een inrichting waarin zowel moderne spullen als authentieke accessoires goed tot uiting komen?

Dan helpen onze interieurinrichters je graag verder.

We zorgen voor een fijne combinatie tussen oud en nieuw. Klassieke erfstukken die mooi blenden in jouw hedendaags interieur. Een persoonlijke en gebalanceerde beleving creëren is een grote uitdaging. Toch slagen onze interieurexperten er keer op keer in om tot een elegante en gezellige kamer te komen.

Wil jij graag een vrijblijvende afspraak om jouw plannen te bespreken? Boek hier of heb je nog vragen mail naar welkom@keldermans.be

Categorieën: Projecten