Relaxzetels: Languit onderuit met advies op maat

Op zoek naar een ruim aanbod ergonomische relaxzetels? Dan zijn onze toonzalen in Herk-De-Stad en Lubbeek the place to be. Met maar liefst 300 m² aan relaxzetels kun je er in alle rust exemplaren uittesten en vergelijken. Geen tijd? Download dan alvast onze eigen catalogus!

Omdat er best veel komt kijken bij je aankoop (het model, de afwerking, de maten en technische mogelijkheden) kun je rekenen op ons advies.

Volledig gepersonaliseerd model
Een korter voeteneinde of een langere rugleuning? Geen probleem, je kunt kiezen voor een relaxzetel die volledig op jouw maat gemaakt is. Ook zitbreedte en -hoogte kun je laten aanpassen.
Makkelijker rechtstaan en gaan zitten

Wanneer de zetel omhoog kan, spreek je van een ‘sta op’- of een ‘lift’-relaxzetel. Het voordeel van zo’n zetel? Je mobiliteit als gebruiker verhogen door je te helpen wanneer je gaat zitten of weer rechtstaat.

Een relaxzetel voor een betere bloeddoorstroming

Wist je dat een relaxzetel de bloeddoorstroming bevordert wanneer je met je benen omhoog ligt?

Je benen komen dan hoger dan de rest van je lichaam, in de hartbalanspositie. Zo stroomt het bloed gemakkelijker terug naar je hart en trekt het vermoeide en zware gevoel in je benen weg.

Ook een aanrader voor sporters. 

Een éénmotorige of tweemotorige relaxzetel?

Een eenmotorige relaxzetel kan hetzelfde als een tweemotorige.

Het enige verschil? De volgorde van de functies:

  • Bij een eenmotorige relaxzetel gaat eerst het voeteinde omhoog en dan pas de rug.
  • Bij een tweemotorig exemplaar bedien je de rug en het voeteinde apart, in de volgorde die je wilt.

Soorten bekleding

Qua bekleding kun je kiezen tussen leder, stof en leatherlook

·       Een lederen relaxzetel heeft een lange levensduur en is gemakkelijk te onderhouden. Leder biedt je ook een goed zitcomfort.

·       Een stoffen bekleding is niet zo gemakkelijk te onderhouden en verslijt snel. We raden ze daarom minder aan.

·       De bekleding met leatherlook is gemakkelijk te onderhouden maar heeft de kortste levensduur. De bekleding voelt ook snel zweterig aan in de zomer en koud in de winter.

Stressless relaxzetels

Ben je niet op zoek naar een relaxzetel met motoren of andere snufjes? Dan is onze collectie Stressless iets voor jou! Stressless zet zelf resoluut in op het ultieme zitcomfort, maar heeft niet de mogelijkheden als een echte relaxzetel. Vaak wordt zo’n zetel gecombineerd met een voetenbank.

Meer weten? Kom gerust langs in een van onze toonzalen en vraag onze medewerkers om advies.