We staan klaar met advies over onze relaxzetels wanneer jij het nodig hebt

Stressless

Relaxzetels

Ook vind je in onze toonzalen een compleet aanbod aan ergonomische relaxzetels terug. Onze toonzaal in Herk-De-Stad is goed voor maar liefst 300 m² aan relaxzetels. In alle rust en comfort kan je deze modellen uittesten en vergelijken. We helpen je bij het kiezen van je ergonomische relaxzetel op maat: het model, de afwerking, de maten en de technische mogelijkheden. Je kan steeds rekenen op ons deskundig en persoonlijk advies.

Relaxzetels met lift

Wanneer de zetel omhoog kan gaan, spreken we van een “sta op” of een “lift” relaxzetel. Deze heeft als functie de mobiliteit van de gebruiker te verhogen door hulp te bieden bij het opstaan of het gaan zitten in de zetel.

Doordat het prijsverschil tussen de relaxzetels met of zonder lift eerder klein is, wordt er – rekening houdend met de toekomst – vaker voor deze eerste optie gekozen. Uiteraard houden we steeds rekening met jouw wensen.

Relaxzetels op jouw maat

Wist je dat we bij Keldermans Wonen nu ook relaxzetels aanbieden die volledig op maat gemaakt kunnen worden? Er wordt rekening gehouden met jouw afmetingen en noden. Een korter voeteinde of een hogere bovenkant? Het is allemaal mogelijk. Zelfs de zitbreedte kan aangepast worden alsook de zithoogte. Bepaalde modellen kunnen zelfs tot op de cm op jouw maat ontwikkeld worden. Moeite met het vinden van de perfecte relaxzetel? Hier hebben wij de oplossing voor.

Een relaxzetel voor een betere bloeddoorstroming

Wist je dat een relaxzetel de bloeddoorstroming bevordert? Niet door er gewoon in te zitten natuurlijk. Wel als je met je benen omhoog gaat liggen. Meer bepaald met de benen hoger dan de rest van het lichaam, de hartbalanspositie.  Dit doet wonderen tegen vermoeide benen. Ook voor sporters is dit een goed idee. Door je benen omhoog te leggen stroomt het bloed namelijk gemakkelijker terug naar het hart zodat het vermoeide en zware gevoel wegtrekt.

Percy-relax-open

Een éénmotorige of tweemotorige relaxzetel?

Less is more wordt vaak gezegd. In dit geval is deze spreuk misschien wel toepasselijk. Een éénmotorige relaxzetel kan namelijk hetzelfde als een tweemotorige. Het enige verschil met een tweemotorige zetel is de volgorde van de functies. Bij een eenmotorige zetel gaat eerst het voeteinde omhoog en dan pas de rug. Bij een tweemotorige zetel is de rug en het voeteinde apart te bedienen. Dit in de volgorde die jij wenst. Een voordeel van de eenmotorige relaxzetel is de eenvoudigheid in bediening. 80% van de gebruikers van een relaxzetel met lift kiezen voor een eenmotorige relaxzetel. Twee knoppen zijn immers veel gemakkelijker te bedienen dan vier.

Hellas

Voor welke bekleding kies je?

We bieden je de keuze tussen leder, stof of leatherlook bekleding. Geen idee voor dewelke je best kiest? We sommen de voordelen van elke optie hier voor je op.

Een lederen relaxzetel heeft een langere levensduur en is beter te onderhouden. Deze biedt je ook een beter zitcomfort. Een relaxzetel met stoffen bekleding raden we minder aan door de moeilijke onderhoudbaarheid en de snellere slijtage. De leatherlook bekleding is goed te onderhouden maar heeft de minste lange levensduur. Deze soort kan ook snel zweterig aanvoelen bij warmte en geeft een koud gevoel in de winter.

Wil je graag meer weten? Aarzel dan niet om een bezoek te brengen aan onze toonzalen en een van onze medewerkers om advies te vragen.

Bekijk hier onze producten