Een salon die perfect past bij jou en je interieur, daar gaan we voor

Inlay

Salons

Het is doorgaans geen makkelijke opgave om de juiste salon te vinden. Je dient rekening te houden met een heleboel. Zo is de beschikbare ruimte in je woning een bepalend element in je keuze. Qua model, materialen en kleuren heb je eveneens specifieke voorkeuren en verwachtingen. Vanzelfsprekend is ook de prijs een belangrijke factor.

 

Wij helpen graag bij de zoektocht naar die juiste salon voor jou. Overweeg je een modulaire zithoek? Heb je een moeilijke ruimte of zijn standaardmaten niet toereikend voor jouw zitcomfort? Weet dan dat wij deze volledig op maat kunnen uitwerken.

 

Op zoek naar een lederen salon? Kom dan zeker eens bij ons langs want hierin zijn we specialist. Keldermans Wonen selecteert ook zelf eigen leder, uiterst kwalitatief semi-aniline nerfleder en hierop geven wij 10 jaar garantie. Dit leder kan op een aantal modellen lederen salons worden gekozen.

Wil je graag meer weten? Aarzel dan niet om een bezoek te brengen aan onze toonzalen en een van onze medewerkers om advies te vragen.

Of contacteer ons gewoon.

Bekijk hier onze producten