Een salon die perfect past bij jou en je interieur, daar gaan we voor

Inlay

Salons

Het is doorgaans geen makkelijke opgave om de juiste salon te vinden. Je dient rekening te houden met een heleboel. Zo is de beschikbare ruimte in je woning een eerste belangrijk punt. Ruimte gemeten? Dan ben je helemaal klaar om op zoek te gaan naar jouw droomsalon. Onze salons op de website zijn ook allemaal voorzien van een infosheet met daarin de afmetingen. Dit maakt het meten een stuk makkelijker!

 

Bij Keldermans Wonen bieden we je een uitgebreid aanbod qua modellen, materialen en kleuren. We voorzien daarbij ook salons voor ieders budget.

Salons op maat of modulair

Wij helpen graag bij de zoektocht naar jouw salon. Overweeg je een  modulaire salon? Heb je een moeilijke ruimte of zijn standaardmaten niet mogelijk? Weet dan dat wij onze salons volledig op maat kunnen uitwerken.

Salons in leder

Salons in leder? Dan ben je bij ons zeker op de juiste plek. Keldermans Wonen selecteert ook zelf eigen leder, uiterst kwalitatief semi-aniline nerfleder. Bovendien geven we hierop 10 jaar garantie. Daarnaast zijn ook al onze salons beschikbaar in stof.

Wil je graag meer weten?

Kom langs in onze toonzalen te Herk-de-Stad, Lubbeek of Asse en vraag onze medewerkers gerust om advies. Zij zijn er steeds om jou te helpen.

Verder kan je onze infosheets per salon downloaden hier op onze website. Hierin vind je alle afmetingen, mogelijkheden en prijzen.

Bekijk hier onze producten