Vind de perfecte matras voor jouw lichaam

Ken jij ook dat gevoel? Dat je niet de juiste matras vindt? Je hebt in tien jaar tijd al drie keer van matras gewisseld maar slaapt nog steeds niet optimaal. Je zoekt je suf bij verschillende slaapwinkels, maar hebt geen idee welke matras nu echt bij jou past. Daarbovenop krijg je overal tegenstrijdige informatie en de overvloed aan info op het internet maakt het er niet gemakkelijker op.

Wij hebben de oplossing voor jou. We meten namelijk exact welke matras het best afgestemd is op jouw lichaam. Bij Keldermans Wonen in Herk-de-Stad en Lubbeek beschikken we over een slaapmeetsysteem dat je lichaamsbouw bekijkt. Het meetsysteem gaat in 14 verschillende zones aangeven welk slaapcomfort jij nodig hebt. Zo kan het dat je ter hoogte van je schouders harder moet liggen dan bij je onderrug.

Op deze manier komen jij en onze verkoper te weten welke de perfecte matras is voor jouw lichaam. We kunnen je dan ook beter bijstaan bij de keuze van je matras.

Hoe gaan we te werk?

Slaapmeetsysteem

Stap 1

Ga op het aangegeven punt staan met je armen langs je lichaam en wacht op de instructies van het systeem of de verkoper.

Slaapmeetsysteem

Stap 2

Spreid je armen langs je lichaam. Het systeem begint met de opmeting van jouw maten.

Slaapmeetsysteem

Stap 3

Laat dan terug je armen langs je lichaam zakken en draai dan een kwart zodat je met de rechterkant van je lichaam naar het toestel staat. Het systeem meet nu de doorsnede.

Slaapmeetsysteem

Stap 4

Het meetsysteem geeft nu de resultaten weer van de scan. Ontdek nu in welke zones je welke hardheid nodig hebt!

Slaapmeetsysteem

Stap 5

Met de gegevens van het meetsysteem worden tubes geconfigureerd naar de gepersonaliseerde hardheid in elke zone. Test nu je matras!

Wil je ook ervaren wat een persoonlijk aangemeten matras voor jou kan betekenen? Maak hieronder dan een afspraak voor een scan of maak een afspraak in onze toonzaal. Configureer samen met onze slaapadviseurs jouw persoonlijke, op maat gemaakte matras.