Homepage_Keldermans_Solden3_2018

30 juni Solden 2018

Op 30 juni beginnen de zomersolden. Ook bij Keldermans Wonen zijn er dan extra kortingen op onze toonzaal- en stockmodellen. Kom koopjesjagen in onze winkels in Herk-De-Stad, Lubbeek en Asse en geniet van talrijke extra’s!

 

Bekijk hier onze soldenfolders

Geniet van onze zomercocktails in Lubbeek en Asse

Naast de vele kortingen bieden we je ook lekkere, frisse zomercocktails aan om het zomergevoel helemaal binnen te brengen. Deze bieden we je graag aan op zaterdag 30/06 en zaterdag én zondag en gedurende de hele maand juli!

 

Vind bij ons verscheidene afgeprijsde toonzaal- en stockmodellen aan outletprijzen met tot wel 70% korting.

 

Er worden XXL kortingen gegeven op zetels, relaxen, bedden, matrassen, decoratie, tafels en stoelen. Hiervoor kan je terecht in Lubbeek.

 

Ben je op zoek naar meer exclusieve stukken om je woonkamer dat tikje meer te geven? Bezoek dan zeker onze toonzaal in Asse. Ook hier vind je talrijke afprijzingen.

drinks-2578446_1920

Soldenkoopjes in Herk-de-Stad!

Bezoek onze winkel vanaf 30 juni en geniet daarnaast ook van onze XXL kortingen op zetels, relaxen, bedden, matrassen, decoratie, tafels en stoelen

Bekijk ook onze promoties!

Op deze paginas staan ook enkele producten in solden. Naast de gewone soldenkortingen in onze toonzalen hebben we ook nog enkele promoties lopen. Bekijk ze op onze promotiepagina.