De maand mei is een bijzondere maand voor ons, want we vieren dat we al 30 jaar lang de fantastische relaxzetels van het merk Stressless verkopen! Daarom hebben we tot 28 mei een geweldige actie voor jou. De hele collectie van Stressless zit in de promotie, dus je kan alle zetels tegen een scherpe prijs aanschaffen, inclusief opties op maat.

We hebben verschillende voordelen voor jou in petto. De drie modellen – Reno, Sunrise en Consul – zijn tot 28 mei voor jou afgeprijsd met maar liefst 400 euro korting! Daarnaast krijg je op het resterende gamma een korting van 10 procent. En alsof dat nog niet genoeg is, ontvang je bij aankoop van een zetel uit onze actie ook nog eens een waardebon van 100 euro, die je kan besteden op ons volledige aanbod. Daarbovenop bieden wij een totaalgarantie van 5 jaar op zowel leder- als textielbekleding.

De drukte in ons dagelijks leven neemt alleen maar toe. 1001 dingen die in je dagplanning moeten passen. En dan liefst zo snel mogelijk gedaan worden. Dat bezorgt je ongetwijfeld een hoop stress. Het is daarom belangrijk om op tijd tot rust te komen. Zorg dus voor een moment van ontspanning.

Stressless staat voor het creëren van dit rustmoment en de balans tussen drukte en ontspanning. Zij hebben hun product ontwikkeld met jouw behoeften in het achterhoofd en met als doel jou tot rust te laten komen. De zetels en zitbanken van Stressless horen daarom bij de meest comfortabele in ons assortiment.

Reserveer jij thuis ook een plekje voor jouw moment van rust? 

Noors design & kwaliteit

Stressless staat voor Noorse kwaliteit sinds 1934 en is daarbij pionier in het ontwikkelen van relaxzetels. Comfort en innovatie staan centraal en zorgen voor constante verbetering van jouw zitcomfort.

De producten van Stressless worden voor jou samengesteld door ingenieurs die werken naar een optimaal comfort. Om dit te bereiken werden verschillende technologieën aan de zetels en zitbanken toegevoegd.

Waarom Stressless?

1. De juiste maat 

De meeste Stressless modellen zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Zo is er voor jou steeds het model dat bij jou past.

2. Steun in je rug

Stressless ontwikkelde het Plus-System dat zorgt voor een constante ondersteuning in je rug en nek. Of je nu zit of ligt. Met een simpele druk op de knop activeer je de slaapfunctie.

3. Balans

Balance Adapt is een ingebouwd Stressless systeem dat zorgt voor een kanteling met wiegende beweging. Dit wil zeggen dat bij het platleggen van de rug ook het zitvlak meekantelt. Dit zorgt voor een buitengewoon verschil in comfort.

4. Voeten omhoog

Bij Stressless kan je kiezen voor een aparte voetenbank of een ingebouwde voetensteun met LegComfort. Deze ingebouwde voetensteun is in hoogte en lengte verstelbaar. Ook de aparte voetensteun is verstelbaar op jouw maat en geeft je de volledige bewegingsvrijheid.

5. Jouw comfort gemaximaliseerd

Dit doet Stressless met ErgoAdapt. Het zitvlak volgt je houding en bewegingen zodat je het optimale comfort ervaart bij de bediening. Wanneer je de zetel volledig plat legt, wordt het zitvlak vlak waardoor je maximaal kan ontspannen.