Aura_web

Kom volledig tot rust met Stressless

De drukte in ons dagelijks leven neemt alleen maar toe. 1001 dingen die in je dagplanning moeten passen. En dan liefst zo snel mogelijk gedaan worden. Dat bezorgt je ongetwijfeld een hoop stress. Het is daarom belangrijk om op tijd tot rust te komen. Zorg dus voor een moment van ontspanning.

 

Stressless staat voor het creëren van dit rustmoment en de balans tussen drukte en ontspanning. Zij hebben hun product ontwikkeld met jouw behoeften in het achterhoofd en met als doel jou tot rust te laten komen. De zetels en zitbanken van Stressless horen daarom bij de meest comfortabele in ons assortiment.

Reserveer jij thuis ook een plekje voor jouw moment van rust? En voor jouw Stresslesszetel?

Noors design & kwaliteit

Stressless staat voor Noorse kwaliteit sinds 1934 en is daarbij pionier in het ontwikkelen van relaxzetels. Comfort en innovatie staan centraal en zorgen voor constante verbetering van jouw zitcomfort.

 

De producten van Stressless worden voor jou samengesteld door ingenieurs die werken naar een optimaal comfort. Om dit te bereiken werden verschillende technologieën aan de zetels en zitbanken toegevoegd.

 

 

Waarom Stressless?

1. De juiste maat 

De meeste Stressless modellen zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Zo is er voor jou steeds het model dat bij jou past.

 

2. Steun in je rug

Stressless ontwikkelde het Plus-System dat zorgt voor een constante ondersteuning in je rug en nek. Of je nu zit of ligt. Met een simpele druk op de knop activeer je de slaapfunctie.

3. Balans

Balance Adapt is een ingebouwd Stressless systeem dat zorgt voor een kanteling met wiegende beweging. Dit wil zeggen dat bij het platleggen van de rug ook het zitvlak meekantelt. Dit zorgt voor een buitengewoon verschil in comfort.

 

4. Voeten omhoog

Bij Stressless kan je kiezen voor een aparte voetenbank of een ingebouwde voetensteun met LegComfort. Deze ingebouwde voetensteun is in hoogte en lengte verstelbaar. Ook de aparte voetensteun is verstelbaar op jouw maat en geeft je de volledige bewegingsvrijheid.

 

 

5. Jouw comfort gemaximaliseerd

Dit doet Stressless met ErgoAdapt. Het zitvlak volgt je houding en bewegingen zodat je het optimale comfort ervaart bij de bediening. Wanneer je de zetel volledig plat legt, wordt het zitvlak vlak waardoor je maximaal kan ontspannen.

Onze modellen

Stressless Consul

Stressless Consul Keldermans Wonen

Stressless Sunrise

sunrise

Stressless Reno

Reno

Stressless Paris

Paris

Stressless Metro

Stressless Metro

Stressless Mayfair

Mayfair

Stressless London

London

Stressless Aura

Aura

Stressless Live

Stressless Live

Stressless Magic

Stressless Magic

Stressless Skyline

Stressless Skyline