De leefruimte, de plek waar je thuis komt. Je wilt natuurlijk thuis komen in een verpersoonlijking van jouw gezin. Ga je voor gezelligheid, minimalisme of eerder industrieel? Dat kies je helemaal zelf.

Inkomhal

De plek waar je mensen welkom heet. De plek waar je thuiskomt.
In de hal wordt de eerste indruk van het interieur gewekt. Het is belangrijk dat deze in dezelfde stijl is als de rest van de woning.

De inkomhal is vaak een kleine ruimte en moet dus slim aangepakt worden.
Opbergruimte voor jassen, schoenen en tassen is onmisbaar. Maatwerkkasten bieden de oplossing om praktische ruimte te creëren. Wij werken met een kwalitatieve materialen zoals melanine of pvc.

Kastruimte en eventueel een bankje kunnen met elkaar gecombineerd worden voor zoveel mogelijk comfort. Het geheel afwerken met een spiegel zorgt voor een ruim gevoel.

Woonkamer

De woonkamer is een ruimte waar we leven. Het is een plek waar we met de familie willen genieten. Een ruimte waar we creatief willen zijn maar ook tot rust willen komen.

Doordat een woonkamer functioneel is, komt er maatwerk aan te pas.

Salon

Met een salon op maat kies jezelf de kleur waardoor deze perfect matcht met jou en je interieur. Je kan kiezen voor een uitvoering in leder of stof. Werk de salon af hoe jij wil met pootjes van staal, aluminium of hout. Jij bepaalt de look en feel van jouw salon.

Een grote zetel zodat iedereen van het gezin zijn eigen plekje heeft? Of liever een klein exemplaar zodat er meer ruimte overblijft voor een grote eettafel? De afmetingen zijn volledig aanpasbaar.

TV-kast/dressoir

Alles op maat en in dezelfde stijl. Naargelang de functie die jouw woonkamer heeft, zal bepaald worden hoeveel opbergruimte wordt voorzien.

Er wordt steeds rekening gehouden met de vorm en grootte van de leefruimte wanneer we een keuze gaan maken in materialen, kleuren en afwerking.

Welke interieurstijl jij kiest, meubels op maat zorgen ervoor dat alles in het plaatje past.

Raamdecoratie & verlichting

Voldoende lichtinval tijdens onze dagtaken, veel privacy in de avonduren.

Stijlvolle raamdecoratie zorgt voor een sublieme afwerking.

In een leefruimte moet raambekleding zorgen voor zonsverduistering en extra gezelligheid. De keuzemogelijkheden in kleur, stijl en materialen zijn eindeloos.

Denk goed na wanneer je met raambekleding aan de slag gaat. Wanneer je veel inkijk hebt, kies je best voor verduisterende gordijnen. Als je contact wil behouden met de rustige achtertuin, kies je beter voor een transparant gordijn. Zelfs een combinatie van een transparant rolgordijn met een overgordijn is mogelijk.

Rolgordijnen, lamellen, plooigordijnen of overgordijnen, … Welk type raambekleding je ook kiest, houdt rekening met de functie en de uitstraling.

Verlichting sluit daar naadloos bij aan. De juiste verlichting zet de toon in je woning. Naargelang de ruimte kies je voor functionele of decoratieve verlichting. 

Eetkamer

Wordt jouw eetkamertafel enkel gebruikt tijdens het ontbijt, de lunch of het avondeten? Of dient de tafel ook als werkplek, studeerruimte of knutselhoek?

Wanneer we tafels en stoelen kiezen, moeten we ons afvragen voor welke doelen ze gebruikt worden. We willen namelijk dat iedereen zijn plekje aan tafel vindt. 

Bij het inrichten van de eetkamer houden we rekening met de vorm van de ruimte. Een ronde, vierkante of rechthoekige tafel? Door de vorm en grootte van de eetkamer te respecteren, krijg je het mooiste resultaat.

De materialen bepalen het karakter van de tafel. Een houten tafel is zeer populair vanwege de gezelligheidsfactor maar een blad van natuursteen in combinatie met een metalen onderstel staat prachtig in een stoer interieur.

Bont of eenvoud?

Je kan verschillende types of kleuren combineren voor een speels resultaat. Liever stijlvol in zijn eenvoud? Kies dan een stoel die perfect aansluit bij jouw tafel.

Tip: Test verschillende stoelen. Je zal veel uren doorbrengen aan tafel. Kies daarom voor een stoel die voor jou comfortabel zit. 

Laat je bijstaan door onze interieurexperten

Kim
Patrice

Begeesterd door eigentijds karakter, de juiste combinatie van materiaal, vorm en kleur, de geschiedenis van de producent, de filosofie van de designer maar zeer zeker door haar eenvoudige schoonheid en de ongelooflijke blijheid die het mij brengt.

 ik beschouw interieurinrichting als het creëren van een woonsfeer. Het gevoel, de beleving van een interieur is ontzettend belangrijk. Daarom vormt het bij een totaalinrichting een meerwaarde om bij de klant thuis op bezoek te gaan en zelf even de ruimtes in mij op te nemen en te ervaren.