Unieke meubelwinkel met een hart voor jouw interieur

TEKST?

Gebouw Keldermans

Duurzaam, al meer dan 3 generaties lang

Keldermans Wonen is de interieurpartner voor wie uniek wil wonen, slapen en thuiswerken met meubelen die lang meegaan. Ons familiebedrijf in Herk-de-Stad staat voor advies en vakmanschap op maat.  Helemaal afgestemd op jouw huis, levensstijl en persoonlijke noden.

Wonen als ‘in de boekjes’ zonder keuzestress en gedoe

Je koopt bij ons het complete plaatje voor je interieur: van meubelen en keukens tot tapijten en raambekleding. Uitgebreid interieuradvies is daarbij altijd standaard inbegrepen. Of je nu een individueel meubel wil kopen of een volledig interieurproject wil realiseren, wij kijken altijd naar het totaalbeeld van jouw interieur. We adviseren gericht vanuit onze ervaring, waardoor kiezen zoveel makkelijker wordt.

pallas furninova
Project Aarschot

Kompleet ontzorgd

Vergt je (her)inrichting kleine renovatiewerkzaamheden of afwerkingen? Ook dan kan je op ons rekenen. We regelen dat alles volgens plan wordt uitgevoerd. Door onze eigen vakmensen zodat jij op beide oren kunt slapen.

Onze rode draad? Dat ben jij!

De K in ons concept staat niet alleen voor Keldermans, maar vooral ook voor Klant. Het zijn jouw persoonlijke interieurdromen die wij helpen realiseren, ook op maat. Een smaakvol ingerichte woonkamer? Een huiselijk thuiskantoor? Een slaapkamer die doet wegdromen? Een keuken die zowel mooi als functioneel is? Een totaalproject voor je inrichting?

Bij Keldermans Wonen gaan we voor een interieur met een wow-effect dat jouw stijl en persoonlijkheid reflecteert en waarin jij je honderd procent thuis voelt.

Klaar om van start te gaan?

Keldermans wonen staat voor je klaar

Ontdek nog meer over Keldermans Wonen

Uniek woongeluk sinds 1959

Duurzaamheid

Komplete ontzorging