Salons met klasse

Een greep uit onze ruime collectie

Een salon kiezen is niet simpel. Niet enkel het uitzicht is belangrijk, maar ook je beschikbare ruimte, het zitcomfort, het materiaal en uiteraard de prijs.

Bij Keldermans Wonen hebben we een uitgebreid aanbod aan modellen, materialen en kleuren. Geschikt ieders budget.

Graag advies over welk salon het best bij je interieur en je levensstijl past? Of benieuwd met welke extra decoratie je het helemaal af kan maken?

Met tientallen modellen, hebben we een salon voor ieders budget
Uitgebreid advies voor een duurzame keuze
Zoveel mogelijkheden, volledig op maat
Vorige slide
Volgende slide

Ontdek al onze salons

Met zorg voor jou geselecteerd

Een salon voor elke ruimte

Groot of klein? Alles hangt af van jouw ruimte. Alle salons op deze site hebben een infosheet met afmetingen die je gemakkelijk kan downloaden. Samen met de afmetingen van jouw woonkamer, geeft dit al een goeie eerste indruk van wat mogelijk is.

Heb je een moeilijke ruimte waar standaardmaten niet passen? Liever een modulair salon? Geen nood, je kan je salon volledig op maat laten uitwerken. 

Leder of stof? Altijd klasse!

Een lederen salon is steeds uniek. Dat merk je in de kleine nuances en patronen, een eigenschap die geen enkele andere bekleding kan evenaren. Het 100% natuurlijke leder maakt je salon niet enkel uniek, maar ook warm. Het idee dat leder koud zou zijn is een groot misverstand.

Een stoffen bekleding voelt in elk seizoen warm en huiselijk aan. Moeilijk in onderhoud? Helemaal niet. Synthetische stoffen zijn vaak oersterk en met onze textielbeschermer kan je jouw salon zelfs waterdicht maken!

Knappe projecten in de Kijker

Een partner die je volledig ontzorgt

Klaar om van start te gaan?

Keldermans wonen staat voor je klaar

Naast salons biedt Keldermans jou ook nog

Uniek woongeluk sinds 1959

Relaxzetels

Kasten

Maatkasten