Relaxzetels vol gemak

Een greep uit onze ruime collectie

Wil je een relaxzetel kopen die tegemoet komt aan jouw behoeften, en helemaal op maat kan gepersonaliseerd worden? In onze toonzaal in Herk-de-Stad hebben we maar liefst 300 m² aan relaxzetels die je in alle rust kan uittesten en vergelijken. Wedden dat er al eentje op jou staat te wachten? 

Omdat er best veel komt kijken bij de aankoop van een relaxzetel (het model, de afwerking, de maten en technische mogelijkheden) staan we klaar om jou gericht advies te geven. 

Keuze uit 300 m2 aan relaxzetels
Volledig aanpasbaar aan jouw behoeften
Snel leverbaar
Vorige slide
Volgende slide

Ontdek al onze relaxzetels

Met zorg voor jou geselecteerd

Volledig personaliseerbaar

Een korter voeteneinde of een langere rugleuning? Geen probleem, je kunt kiezen voor een relaxzetel die volledig op jouw maat gemaakt is. Ook zitbreedte en -hoogte kan je laten aanpassen. 

Altijd ergonomisch

Een relaxzetel is sowieso gebouwd voor een optilale ergonimische beleving. Maar wist je ook dat er heel wat extra opties zijn die je zetel nóg handiger kunnen maken? Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een lift-relaxzetel die je extra hulp biedt bij het gaan zitten of rechtop komen. 

Voor alle leeftijden

Een relaxzetel heeft soms een wat oubollig imago. Dat is jammer, want ook jongeren en sporters kunnen er veel baat bij hebben. Wist je dat een relaxzetel de bloeddoorstroming bevordert wanneer je met je benen omhoog ligt? Zo stroomt het bloed gemakkelijker terug naar je hart en trekt het vermoeide, zware gevoel in je benen weg. Een echte aanrader dus voor iedereen die zichzelf een ultiem rustmoment wil gunnen. 

Knappe projecten in de Kijker

Een partner die je volledig ontzorgt

Klaar om van start te gaan?

Keldermans wonen staat voor je klaar

Naast relaxzetels biedt Keldermans jou ook nog

Uniek woongeluk sinds 1959

Kasten

Maatkasten

Tafels