We slaan de handen in elkaar

Onze B2B mogelijkheden

Project Leblique

Als immokantoor 

Wil je een betrouwbare partner met ervaring die je kan helpen om huizen verkoopsklaar te maken? Wij zorgen ervoor dat de woning volledig wordt ingericht volgens de gepaste sfeer, zodat deze haar potentieel toont en helemaal tot haar recht komt. Verkopen kan nadien zowel met als zonder meubelen.  

Als (interieur)architect 

Bij interieurprojecten werken we als meubelwinkel, gespecialiseerd in warme  interieurinrichting, graag samen met (interieur)architecten. Wij kunnen de volledige inrichting verzorgen, gebaseerd op ons of uw interieurontwerp.  

Ook indien er kleine renovatiewerken nodig zijn zoals het verplaatsen van stopcontacten, kleine breekwerken, het plaatsen van een gyproc muur, verven of behangen, kunnen wij deze uitvoeren. Dit gebeurt uitsluitend door onze eigen ervaren  vakmensen. Zo hoef je als (interieur)architect niet de lastige zoektocht te starten naar verschillende vakmannen om zulke kleine klusjes uit te laten voeren.  

Onze vakmensen denken bovendien helemaal in functie van de meubelen die er gaan komen. Dat vermijdt vervelende verrassingen. 

Tafel Obilisk
Salon Farrah

Als projectontwikkelaar 

Voor projectontwikkelaars en aannemers werken we graag als tussenpersoon met de klant. Dit zorgt voor een enorme vereenvoudiging omdat wij in functie van de gekozen keuken, maatkasten of meubelen, feilloos kunnen aangeven hoe de indeling dient gezien te worden en waar er bijvoorbeeld best stopcontacten komen. 

Als KMO 

Wil je de inrichting van jouw winkel, hotel, praktijk of kantoor professioneel laten uitvoeren? Wil je een totaalontwerp dat functioneel en ergonomisch is, maar tegelijkertijd een warme huiselijkheid uitstraalt?  

Dan ben je bij Keldermans Wonen aan het juiste adres. Wij snuiven het DNA op van jouw zaak en zetten dat om in een kloppende inrichting. Zo voelen niet enkel jullie zich meteen thuis, maar ook jullie klanten en medewerkers. 

tafel Eclipse

Advies op maat

Kwaliteit

Maatwerk

Prijstransparantie

Buitengewoon goed

buitengewoon goed

Lorem Ipsum is slechts een proeftekst uit het drukkerij- en zetterijwereld. Lorem Ipsum is de.

kmaak

buitengewoon goed

Lorem Ipsum is slechts een proeftekst uit het drukkerij- en zetterijwereld. Lorem Ipsum is de.

kricht

buitengewoon goed

Lorem Ipsum is slechts een proeftekst uit het drukkerij- en zetterijwereld. Lorem Ipsum is de.

'K woon

sofa_rood

'K woon buitengewoon goed

interior-design_rood

'K richt gericht in

'K maak smaakvol op maat

Knappe projecten in de Kijker

Een partner die je volledig ontzorgt

Klaar om van start te gaan?

Keldermans wonen staat voor je klaar

Op weg naar jouw woongeluk? Ontdek onze blog

Laat je inspireren

Ontdek nog meer over Keldermans Wonen

Uniek woongeluk sinds 1959

Maatwerk

Meubelen

In de kijker