Landelijk of modern: je woonkamer is het hart van je huis

Is je woonkamer toe aan een nieuwe look? Of je nu liefhebber bent van modern en tijdloos design, dan wel van de landelijke of Scandinavische stijl: bij Keldermans Wonen kies je uit een breed gamma van tafels, stoelen, wandkasten en accessoires.

Ben je wat overdonderd door het uitgebreide aanbod? Twijfel je of een bepaald meubelstuk wel in je interieur past? Onze interieurexperts geven je graag vrijblijvend advies.

Een tafel voor elke gelegenheid

Bij Keldermans Wonen vind je beslist de tafel die je zoekt. Of het nu gaat om een keuken- of eettafel dan wel om een salon- of bijzettafel.

Neem alvast een kijkje in de online galerij onder aan deze pagina of klik door naar het item dat je zoekt.

Meubels blijven langer mooi

Wil je lang plezier hebben van je interieur? Als je de juiste onderhoudsproducten gebruikt, gaan de materialen langer mee. Zo kun je bijvoorbeeld poetskrassen verwijderen uit hoogglans. Je vindt de producten in onze toonzalen.

Eetkamer in haar geheel of in aparte stukken

Een romantische eetkamer van witgeborsteld eikenhout, een moderne eetkamer van melamine of liever een eetkamer op maat? Aan jou de keuze. Je kunt bij ons terecht voor een eetkamer als geheel maar je kunt ook zelf je eetkamer samenstellen.

Hulp nodig? Doe vrijblijvend beroep op onze interieurexperts.

Van armstoel tot kuipstoel

Weinig meubelstukken spreken zo tot de verbeelding als stoelen. Begrijpelijk want de ene stoel is de andere niet en je wilt natuurlijk een stoel die niet alleen perfect zit maar ook past in je interieur.

Van arm- en barstoelen tot kuip- of eetkamerstoelen: je vindt ongetwijfeld je gading in ons assortiment. Alle stoelen zijn gemaakt van kwalitatieve materialen en afgewerkt tot in het detail. 

Meer weten? Kom gerust langs in een van onze toonzalen en vraag onze medewerkers om advies.