Onze interieurinrichters

Knappe koppen met een passie voor jouw woongeluk

Jouw diepste woonwensen, daar nemen wij bij Keldermans Wonen graag onze tijd voor. Als interieurinrichters bekijken we wat jij nodig hebt. We plaatsen daarbij jou als klant aan het roer. 

Pas van zodra we tot in elke vezel van ons lijf snappen wat jij precies nodig hebt, gaan we aan de slag. We brengen de sferen, kleuren, materialen en vormen volledig in lijn met jouw noden. Zo krijg jij een interieur waar je helemaal verbonden mee bent.

Onze interieurinrichters

Kim

“Meubelen zijn al van jongsaf aan een deel van mijn leven geweest en ik ben er zeker van dat ze dat altijd zullen blijven. Waarom ben ik er zo door begeesterd? Waarschijnlijk door het eigentijds karakter, de juiste combinatie van materiaal, vorm en kleur, de geschiedenis van de producent, de filosofie van de designer maar zeer zeker door haar eenvoudige schoonheid en de ongelooflijke blijheid die het mij brengt.

Ik ben al mijn hele leven gepassioneerd door interieurvormgeving en tijdloos design. Ik hou ervan om de wensen van mensen te ontrafelen en hen te adviseren en te begeleiden naar hun droominterieur. Van de juiste kleur van een stijlvol decoratief element, tot de juiste sfeer van een salon en de exacte maat van een kast. “Mijn doel is pas bereikt als er een glimlach verschijnt op het gezicht van de klant. Dat betekent dat ik hun smaak en wensen goed heb aangevoeld. De volgende stap is dat die werkelijkheid worden en ze nog gelukkiger worden.”

Kim medewerker Keldermans

Onze interieurinrichters

Joeri

“Mijn hele leven ben ik al een creatieve duizendpoot. Mijn audiovisuele passies hebben mij een gevoel voor decor en setvorming opgeleverd. Bovendien bracht ik 10 jaar in dienst van Keldermans de meubels tot in uw huis als monteur. Deze expertise en technische kennis gebruik ik nu om samen met u de ruimtes in uw huis nieuw leven in te blazen. Van bergruimte in de garage tot een dressing op maat aan de slaapkamer. Voor creatieve opstellingen in uw leefruimte, bureau of keuken doe ik ook zeker geen stap opzij. Ik wil dan ook samen met u de ruimte bekijken en ieder detail bestuderen. Welk licht valt er in de ruimte? Kleur op de muur? Welke vloer is er of moet er komen? Noem maar op, geen aspect wordt overgeslagen. Met als doel dan ook uw droom interieur te realiseren met uw eigen unieke identiteit.”

Onze sterke punten als interieurexpers
Lorem Ipsum is slechts een proeftekst uit het drukkerij- en zetterijwez. Lorem Ipsum is de standaard proeftekst in deze bedrijfstak.
Onze sterke punten als interieurexpers
Lorem Ipsum is slechts een proeftekst uit het drukkerij- en zetterijwez. Lorem Ipsum is de standaard proeftekst in deze bedrijfstak.
Vorige slide
Volgende slide

Knappe projecten in de Kijker

Een partner die je volledig ontzorgt

Klaar om van start te gaan?

Keldermans wonen staat voor je klaar

Op weg naar jouw woongeluk? Ontdek onze blog

Laat je inspireren

Ontdek nog meer over Keldermans Wonen

Uniek woongeluk sinds 1959

Maatwerk

Meubelen

In de kijker