Jouw volledige woning of enkele kamers renoveren, het kan een hele uitdaging zijn. Onze interieurexperten helpen je om de ultieme woon-en werkomgeving te creëren in de lijn van jouw smaak. We tonen hoe je stijlvol, comfortabel en vrij kunt leven in jouw lievelingsruimtes. Wij zorgen steeds voor een harmonieus geheel, ongeacht de grootorde van de ruimtes.

De mogelijkheden zijn eindeloos. Door onze samenwerking met geselecteerde partners krijg je het beste van beide werelden. Het idee dat interieur op maat duur is, is dan ook een misvatting. Keldermans Wonen staat voor kwaliteit en creativiteit op maat van elk budget.

Denk je aan slimme oplossingen, unieke omgevingen of speciale hebbedingetjes? Ga je eerder voor een totale transformatie van je woon-en werkomgeving? Alles is mogelijk. 

Een oplossing voor elke ruimte

Dressoirs, tv-kasten, dressings,… elk type kast maken we zoals jij het graag hebt. Maatwerkkasten zorgen dan ook ervoor dat uw interieur perfect aansluit bij uw noden. Door het gebruik van maatwerk zorg je ervoor dat iedere plek optimaal benut wordt. Het mooiste is dat je deze laat maken volledig naar jouw wensen, ideeën en smaak.

Geen beperking in creativiteit want wij maken alles, tot de meest organische lijnen met geraffineerde details.

Of het nu gaat om een salontafel, bijzettafel of eettafel. Bij Keldermans Wonen creëren we de tafel die jij in gedachten hebt. Jij bepaalt de afmeting, materialen en afwerking. Wij zorgen voor de perfecte uitvoering. Laat je inspireren door onze interieurexperten.

De modulariteit van een zetel ken je vast wel, maar wist je dat een salon ook volledig op maat gemaakt kan worden? Als je het kan bedenken, kunnen wij het maken. 

We zitten graag met jou rond tafel om jouw creativiteit te bundelen met onze kennis en ervaring. Samen streven we naar perfectie en het ultiem zitcomfort.

Geen enkele uitdaging is te groot of te klein voor Keldermans Wonen. Wist je dat we bijvoorbeeld ook keukens vormgeven? Wij zorgen ervoor dat je écht kunt thuis komen. 

4 stappen van Keldermans Wonen

Aangenaam!

Online of in de toonzaal. Je merkt onmiddellijk ons hart voor interieur.

Tijdens het eerste kennismakingsgesprek vertel je ons wat jouw wensen en noden zijn. We luisteren naar je verhaal en gaan na hoe je persoonlijke stijl eruitziet. Breng gerust voorbeeldfoto’s mee van interieurs die je aanspreken of van de sfeer die je wilt creëren.

Interieurideeën

Na het eerste contact krijg je een eerste ontwerp. Geef gerust feedback. Het gaat tenslotte om je droominterieur. Op basis van je feedback maken we een aangepast plan.

Finaal ontwerp

Ben je akkoord met het aangepaste ontwerp? Super! Om het plaatje af te maken bekijken we samen de mogelijke stoffen, kleuren en materialen.

Interieurinrichting is meer dan meubels kiezen. Doorheen het hele proces kun je rekenen op persoonlijk advies tot dat jouw ruimte woonklaar is.

 

Wonen

Nu is het tijd om jouw droominterieur te realiseren. Tijdens de plaatsing van jouw maatmeubilair zorgen we voor één aanspreekpunt: ‘De interieurdesigner waar je het eerste contact mee had’. Zo verkrijg je een high-end service zonder zorgen in combinatie met een realisatie van hoge kwaliteit.

Ook na de oplevering staan we steeds voor je klaar om je bij te staan met raad en daad.

Graag volledig interieuradvies?

Maak een afspraak met onze interieurexperts!