Jou een uitstekende nachtrust bezorgen is onze grootste zorg.

We staan dan ook steeds voor je klaar met slaapadvies.

Keldermans wonen staat voor persoonlijk advies. Wij begeleiden je graag naar het beste slaapcomfort. Kortweg een slaapkamer die bij jou past.

Wij helpen je graag bij het kiezen van je boxspring.

Advies en begeleiding is voor ons de nummer één. Dit gebeurt in 4 stappen.

 

  1. Kies eerst de matras die bij jou past. Kies je daarbij voor een stevige ondersteuning, medium ondersteuning of zachte ondersteuning?
  2. Ga je voor een elektrische boxspring of niet? Of wil je dit misschien alleen aan één zijde van je boxspring? Aan jou de keuze.
  3. Kies het materiaal en de afwerking van je boxspring.
  4. Tot slot bepaal je de kleur die in jouw slaapkamer past.
City
Pocketveren
Schuimmatras

Welke matras past bij jou?

Je matras is het belangrijkste onderdeel van je slaapkamer. Daarom hechten we veel belang aan de keuze voor de juiste matras. Ze bepaalt immers 80 % van je slaapcomfort. Bovendien gaven we elke matras een kwaliteitslabel met scores op 3 kwaliteitscriteria.

 

  1. Ventilatie
  2. Ondersteuning van de rug
  3. Drukverlaging

Je kan bij ons terecht voor zowel matrassen met pocketveren als schuimmatrassen. Heb je lichamelijke klachten of vind je gewoon je draai niet? Voor jou vinden we zeker de geschikte matras.

Waarop moet je letten bij de keuze van een matras?

  1. Zorg ervoor dat je een matras kiest met een goed absorberingsvermogen voor vocht. ’s Nachts kan je immers van 200 ml tot 1 liter vocht verliezen. Het is dan ook cruciaal dat je matras en bedtextiel dit goed opnemen.
  2. De druk op het lichaam moet minimaal gehouden worden. Zo lig je niet de hele nacht te draaien en de keren.
  3. Je matras dient de tussenwervelschijven van de wervelkolom steeds te ontlasten opdat ze overdag hun schokdempende functie kunnen vervullen.

Elektrische boxspring of niet?

Een elektrische boxspring is een heuse investering maar een enorme vooruitgang in gebruiksgemak. Een boek lezen, televisie kijken of gewoon een ontbijt op bed? Het wordt allemaal gemakkelijk én zonder rugpijn met een bed dat elektrisch verstelbaar is. Van deze functionele voordelen lig je nu misschien nog niet wakker. Maar eens je een niet-elektrische boxspring aankoopt, kan je niet meer terug.

 

Kies zelf het materiaal en de kleur van je boxspring

Wanneer je matras gekozen is, kan je verdergaan met het kiezen van de afwerking van je boxspring. Stof, imitatieleer, met een patroon of niet, er zijn bij Keldermans Wonen heel veel mogelijkheden. Net als het materiaal is de kleur volledig aan te passen naar jouw smaak en interieur.

 

Waarvoor kan je nog bij ons terecht?

Ook bieden we je een ruime keuze aan verschillende stijlen complete slaapkamers, bedden, nachtkastjes, commodes en kledingkasten. Tot slot kan je steeds bij ons terecht voor hoofdkussens en bedtextiel.

Slaapcomfort

Keldermans Wonen, specialist in slaapcomfort

Wij, bij Keldermans Wonen, durven zeggen dat we een slaapspecialist zijn. Wij geven je objectief en merkonafhankelijk advies voor een optimaal slaapcomfort. Al 60 jaar volgt Keldermans Wonen dagelijks de evoluties in het aanbod. Doordat we ook steeds nauwgezet luisteren naar de feedback van onze klanten, kunnen we onze service constant optimaliseren. We testen alles zelf uit en maken uiteindelijk een selectie waarmee we een uitstekende nachtrust kunnen bieden tegen een correcte prijs.

Wil je graag meer weten? Aarzel dan niet om een bezoek te brengen aan onze toonzalen en een van onze medewerkers om advies te vragen.

Of contacteer ons gewoon.

Laat je Inspireren