Doe je voordeel in slaapcomfort

Doe je voordeel met Keldermans Wonen.
Bij aankoop van een boxspring of bodem of matras krijg jij een gratis kussen.
Neem je een boxspring of bodem én matras mee? Dan heb je recht op een gratis kussen én bedtexiel.

Kiezen op basis van kwaliteitscriteria

Je matras is bepalend voor je slaapcomfort. Het is dus belangrijk dat je het juiste exemplaar mee naar huis neemt.

Bij Keldermans Wonen baseren we ons advies altijd op drie criteria: ventilatie, ondersteuning van de rug en drukverlaging. Zo kun je kiezen met kennis van zaken.

Graag advies over welk type salon het best bij je past? Kom langs of maak een afspraak.

Schuimmatras of matras met pocketveren?

Ligt je huidige matras niet lekker meer? Heb je last van je rug? Wil je opnieuw zalig kunnen slapen? Onze slaapadviseurs wijzen je de weg naar de perfecte matras.

Bij Keldermans Wonen vind je zowel pocketveren als schuimmatrassen. Pocketveren bieden een goede ondersteuning van de rug en zijn de perfecte keuze bij transpiratie

Binnen de categorie schuimmatrassen maken we een onderscheid tussen koudschuim en traagschuim. Deze laatsten verminderen de druk op het lichaam door niet meteen naar hun oorspronkelijke vorm terug te keren en zich aan te passen aan jou. Koudschuim matrassen staan dan weer bekend om hun hoge veerkracht

Hulp nodig bij het kiezen van de matras die bij jouw slaapgewoonten past? Kom bij ons langs voor deskundig advies en probeer de verschillende soorten uit!

Boxspring of bedkader?

Stof, imitatieleer, met of zonder patroon: Keldermans Wonen biedt je een waaier aan mogelijkheden voor de afwerking van je boxspring. Je kunt daarbij alle elementen aanpassen aan jouw smaak en interieur.

Ook in bedden hebben we voor ieder wat wils. Deze kunnen passen in een volledige slaapkamer met kast en commode of ingepast worden als trendy eyecatcher in je bestaande meubilair.

Bij ons vind je slaapcomfort van de allerbeste kwaliteit. Van schuimmatrassen, matrassen met pocketveren, toppers, boxsprings (elektrisch of niet) en bedkaders.

Nog op zoek naar een hoofdkussen of bedtextiel? Ook daarvoor kan je bij ons terecht.

Tempur: Slapen op wolken

Tempur matrassen zijn gemaakt uit traagschuim waardoor ze zich perfect aan het lichaam aanpassen. Zo werken ze drukverlagend en zijn ze ideaal voor mensen met rugklachten of mensen die last hebben van woelen. Tempur matrassen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en diktes. 

Prima Tempur

Meer weten? Kom gerust langs in een van onze toonzalen en vraag onze medewerkers om advies