Kiezen op basis van kwaliteitscriteria

Je matras is bepalend voor je slaapcomfort. Het is dus belangrijk dat je het juiste exemplaar mee naar huis neemt.

Bij Keldermans Wonen baseren we ons advies altijd op drie criteria: ventilatie, ondersteuning van de rug en drukverlaging. Zo kun je kiezen met kennis van zaken.

Moeite met het vinden van de juiste matras?

Ligt je huidige matras niet lekker meer? Heb je last van je rug? Wil je opnieuw zalig kunnen slapen? Het slaapmeetsysteem wijst je de weg naar de perfecte matras.

Het meetsysteem scant jouw lichaam en meet de drukpunten in een matras. Ter hoogte van veertien verschillende zones analyseert het welke ondersteuning jij nodig hebt. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk dat je ter hoogte van je schouders harder moet liggen dan bij je onderrug. 

Je vindt het slaapmeetsysteem bij Keldermans Wonen in Herk-de-Stad en Lubbeek. Spring gerust een keer binnen, we helpen je graag verder. 

Boxspring of bedkader?

Stof, imitatieleer, met of zonder patroon: Keldermans Wonen biedt je een waaier aan mogelijkheden voor de afwerking van je boxspring. Je kunt daarbij alle elementen aanpassen aan jouw smaak en interieur.

Ook in bedden hebben we voor ieder wat wils. Deze kunnen passen in een volledige slaapkamer met kast en commode of ingepast worden als trendy eyecatcher in je bestaande meubilair.

Bij ons vind je slaapcomfort van de allerbeste kwaliteit. Van schuimmatrassen, matrassen met pocketveren, toppers, boxsprings (elektrisch of niet) en bedkaders.

Nog op zoek naar een hoofdkussen of bedtextiel? Ook daarvoor kan je bij ons terecht.

Tempur: Slapen op wolken

Tempur matrassen zijn gemaakt uit traagschuim waardoor ze zich perfect aan het lichaam aanpassen. Zo werken ze drukverlagend en zijn ze ideaal voor mensen met rugklachten of mensen die last hebben van woelen. Tempur matrassen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en diktes. 

Prima Tempur

Meer weten? Kom gerust langs in een van onze toonzalen en vraag onze medewerkers om advies