Voortaan heerlijk slapen

Kiezen op basis van kwaliteitscriteria

Je matras is bepalend voor je slaapcomfort. Het is dus belangrijk dat je het juiste exemplaar mee naar huis neemt.

Bij Keldermans Wonen is elke matras uitgerust met een kwaliteitslabel. Dat label toont je een score op drie kwaliteitscriteria: ventilatie, ondersteuning van de rug en drukverlaging. Zo kun je kiezen met kennis van zaken.

Moeite met het vinden van de juiste matras?

Ligt je huidige matras niet lekker meer? Heb je last van je rug? Wil je opnieuw zalig kunnen slapen? Het slaapmeetsysteem wijst je de weg naar de perfecte matras.

Het meetsysteem scant jouw lichaam en meet de drukpunten in een matras. Ter hoogte van veertien verschillende zones analyseert het welke ondersteuning jij nodig hebt. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk dat je ter hoogte van je schouders harder moet liggen dan bij je onderrug. 

Je vindt het slaapmeetsysteem bij Keldermans Wonen in Herk-de-Stad en Lubbeek. Spring gerust een keer binnen, we helpen je graag verder. 

Boxspring: elektrisch of niet?

Stof, imitatieleer, met of zonder patroon: Keldermans Wonen biedt je een waaier aan mogelijkheden voor de afwerking van je boxspring. Je kunt daarbij alle elementen aanpassen aan jouw smaak en interieur.

Wanneer je matras gekozen is, kan je verdergaan met het kiezen van de afwerking van je boxspring. Stof, imitatieleer, met een patroon of niet, er zijn bij Keldermans Wonen heel veel mogelijkheden. Net als het materiaal is de kleur volledig aan te passen naar jouw smaak en interieur.

Een elektrische boxspring is een investering. Maar hij biedt je wel extra gebruiksgemak. Een boek lezen, televisie kijken of ontbijt op bed? In een elektrisch verstelbaar bed verloopt het veel comfortabeler.

De rest van je slaapkamer

Bij Keldermans Wonen ontdek je alles wat je nodig hebt voor je slaapkamer: van complete slaapkamers, aparte bedden en nachtkastjes tot commodes en kledingkasten.

Nog op zoek naar een hoofdkussen of bedtextiel? Ook daarvoor kun je bij ons terecht.

Meer weten? Kom gerust langs in een van onze toonzalen en vraag onze medewerkers om advies.