Het inrichten van een slaapkamer is een hele uitdaging. Het is de plek waar we misschien wel de meeste uren van ons leven doorbrengen. We willen er comfort, gezelligheid én rust vinden. Bij Keldermans Wonen ligt onze focus dan ook op deze noden.

Van het nachtkastje tot de dressing, van het vloerkleed tot de spiegel. Alles wordt afgewerkt op maat van de ruimte én met de beste materialen zoals melamine, pvc, hpl, eik, keramiek of fineer.

Dressing

Wanneer we een dressing uittekenen houden we rekening met de grote van de ruimte én de wensen van de klant. Er zijn duizend-en-één mogelijkheden.

Het is praktisch dat je zowel kleding kan hangen als plooien. Daarom wordt er meestal gekozen voor een combinatie tussen legplanken, lades en hangbaren.

Wanneer je een aparte kamer als dressing inricht, kun je werken met een eiland in het midden van de ruimte. Op het eiland kun je de was plooien én je hebt extra plaats voor ondergoed, pyjama’s, lakens, …. Heel praktisch en een tikkeltje luxueus.

Een kamer onder het dak? Schuine muren vragen voor maatkasten. Door het juiste ontwerp tover je een zee van opbergruimte. Mooi afgewerkt en geen enkel plekje gaat verloren.

Nachtkastje

Een nachtkastje op maat wordt een meubelstuk waar je fier op bent.

Vervelende kabels langs het bed of het nachtlampje dat te ver staat? Wij hebben de oplossing. Door het gebruik van de nieuwste systemen kan een USB-poort, ledverlichting of een stopcontact voorzien worden. 

 Wij gaan voor de ultieme ervaring van comfort én dat in een mooi jasje. Naargelang de stijl die jij in de slaapkamer wil ervaren, kies je voor een rond, vierkant of rechthoekig model.

Pootjes in hout, metaal of zelfs een zwevend kastje? Alles is mogelijk.

 Misschien heb je voldoende ruimte voor een kleine zithoek met bijzettafel of een commode voor extra bergruimte. Laat deze dan onmiddellijk meetekenen in jouw plannen, zo wordt alles een mooi geheel. 

Bureau

Zit er een workaholic verscholen in jou? Of misschien een creatieve duizendpoot? Dan wil je graag een plekje waar je in alle rust kunt werken. De bureauruimte in een slaapkamer gaan we subtiel aanpakken. We willen de sfeer van rust behouden daarom mag de bureau zeker niet de overhand nemen. Kies voor een subtiel ontwerp of werk een bureau weg in de kast. Kabels worden netjes weggewerkt zodat het een ordelijk geheel vormt.

Raamdecoratie

Onmisbaar voor een goede nachtrust.

Goed nadenken voor je met gordijnen aan de slag gaat, bespaart je veel kopzorgen. Wil jij de gordijnen links of rechts openen? Wil je lammelen, overgordijnen, rolgordijnen of een combinatie?

Raamdecoratie is bepalend voor de gezelligheid van de ruimte. We willen overdag voldoende daglicht om onze garderobe te zien maar ‘savonds willen we privacy. Wist je dat je kan kiezen voor manuele of elektrische bediening? Denk dus goed na over de raamdecoratie voor je start met de inrichting. 

Aankleding

Sfeer, thuiskomen, gezelligheid, rust, comfort… We willen ons geborgen voelen in de slaapkamer. De aankleding en decoratie zorgt voor de persoonlijke toets.

Een prachtig vloerkleed geeft de ruimte een instant gevoel van luxe. Een laagpolig tapijt is beter voor mensen met allergieën. Een hoogpolig vloerkleed zorgt dan weer voor een extra warm gevoel. Vormen, kleuren en afmetingen maken de ruimte zo creatief, modern of romantisch als jij wil.

Een spiegel laat de ruimte groter lijken en is heel praktisch wanneer je jouw outfit kiest. Tegelijkertijd kan het een prachtig decostuk worden als deze als eyecatcher wordt gebruikt.

 

In een slaapkamer combineren we praktische en decoratieve verlichting.

Basisverlichting zoals een hanglamp of plafondlamp zorgt voor voldoende praktisch licht. Je kan er steeds voor kiezen om te werken met een dimmer.

Functionele verlichting zorgt voor licht daar waar jij het precies nodig hebt. Zoals een nachtlampje of een staanlamp in een zithoek waar je graag leest.

 Om sfeer te creëren gebruiken we decoratieve verlichting. Een tafellamp of wandverlichting kan voor extra gezelligheid zorgen. 

  

Jouw bed op maat

Een bed op maat van jouw nachtrust. Dat klinkt heerlijk, toch? Onze slaapexperten nemen je mee naar dromenland. Rugpatiënt of moeilijke slaper, wij hebben voor jou de oplossing. In onze cabine kun je elk type matras testen. Een slaapexpert laat je de mogelijkheden zien en adviseert de juiste matras voor jouw noden. 

Liever een lage instap? Of wil je een omkasting in een specifiek materiaal? Dat begrijp we. We tekenen het volledig uit naar jouw vraag!

Leuke wist-je-datje: ‘Wist je dat we een NASA-bed hebben geïnstalleerd?’ Vraag erachter!

Laat je bijstaan door onze interieurexpert Joeri

Interieurexpert Joeri
Interieurexpert Joeri

Joeri kent Keldermans Wonen door en door. Als kastenplaatser startte Joeri zijn carrière bij Keldermans Wonen. Als plaatser heeft hij veel praktisch inzicht. Dat samen met zijn natuurlijke aanleg voor het creëren van schoonheid maakt hem de ideale man voor maatkasten.