Keldermans wonen, een hart voor je interieur

Keldermans Wonen is een familiebedrijf met meer dan zestig jaar expertise. Dankzij die ruime ervaring ben je bij ons zeker van eigentijdse collecties met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Onze specialisaties: slaapcomfort, alles voor de leefruimte, salons, relaxzetels, kasten en dressings.

Heb je hulp nodig bij de keuze van je meubels? Wil je advies bij de restyling van een ruimte? Zoek je inspiratie voor decoratie? Doe dan gratis en vrijblijvend beroep op onze interieurexperts.

Als klant sta je op de eerste plaats. Je mag dan ook rekenen op de beste service. 

Duidelijke info, ook over wat je niet ziet

Wil je meer weten over de meubels in onze toonzalen? Elk meubel heeft een technische fiche. Daarop vind je alle functionele en technische informatie. Je krijgt ook informatie over wat je niet meteen ziet: het soort materiaal, de kwaliteit van de veren, de duurzaamheid van het leder … Zo heb je een beter zicht op de prijs-kwaliteitverhouding en kun je doordacht kiezen wat bij jouw budget past. Extra handig: de infosheets kun je ook online downloaden.

Vlotte service na verkoop, ook na de garantieperiode

Zodra je bestelling bij ons aankomt, bellen we je om een leverdatum af te spreken. Je krijgt je aankopen bij je thuis afgeleverd en onze professionals monteren alles ter plaatse. Een verhuislift nodig? Ook dat regelen we voor jou. Loopt er toch ergens iets mis, dan kun je met je klachten altijd bij ons terecht. Zowel tijdens de garantieperiode als erna. Want wij zijn pas tevreden als jij het ook bent.

De laagste nettoprijzen

Bij ons ben je zeker van de laagste prijzen. Doordat we deel uitmaken van een aankoopgroepering, krijgen we van de fabrikant lagere inkoopprijzen. We kopen ook rechtstreeks in bij de fabrikant en vermijden zo dure tussenschakels als importeurs, agenten en groothandelaars. In onze toonzalen zie je niet alleen hoeveel de getoonde opstelling kost maar ook de prijzen van andere uitvoeringen, andere bestaande elementen of extra opties.

Gratis en vrijblijvend advies

Heb je graag professioneel advies bij de realisatie van je droominterieur? Spreek dan gerust onze interieurexperts aan. Ze stellen je verrassende combinaties voor en helpen je knopen doorhakken. Wat jij mooi en belangrijk vindt, staat daarbij altijd centraal. Extra troef: ons interieuradvies is gratis en volledig vrijblijvend.