Keldermans wonen, een hart voor je interieur

Als familiebedrijf hebben we gaandeweg onze vakkennis en expertise opgebouwd in het selecteren en aankopen van eigentijdse, mooie collecties met uitstekende prijs-kwaliteitverhoudingen. Daar staan we vandaag zeer sterk.

 

Onze specialisaties zijn daarbij slaapcomfort, alles voor de woon/leefruimte, salons en relaxen en kasten en dressings. Daarbij komt dan ook nog ons uitgebreid interieuradvies van onze interieurstylisten. Zij helpen je jouw wensen te combineren met je huidige inrichting of beginnen wanneer je dit wenst helemaal opnieuw.

 

Bij ons staat de klant centraal en op de eerste plaats. We zetten ons dan ook elke dag in om de beste en de meest uitgebreide service te bieden.

 

Keldermans Wonen - Advies op jouw maat

labels-keldermans

We informeren je, ook over de dingen die je niet ziet

Het merendeel van onze meubelen in de winkel hebben een technische fiche. Hier vind je alle functionele en technische informatie. Hiermee informeren we je ook over de dingen die je niet meteen ‘ziet’ zoals de kwaliteit van de materialen, de veren, het schuimrubber, de kwaliteit en duurzaamheid van het leder, enz.
e
Duidelijke informatie vinden wij heel belangrijk. Alleen zo kan je in vertrouwen de juiste prijs-kwaliteit kopen naar jouw budget.

levering-keldermans

We bieden je een vlotte service na verkoop, ook na de garantieperiode

Als Keldermans Wonen willen wij uitblinken in onze service na verkoop. Wij houden je steevast op de hoogte wanneer je bestelling bij ons is. We nemen hierna direct contact op met je om een passende leverdatum af te spreken.Onze vakbekwame professionelen komen je aankopen bij je thuis afleveren en ter plaatse voor jou monteren.

 

Verhuislift nodig? Dat wordt voor je geregeld.

 

Zowel tijdens de garantieperiode als erna zullen wij elke klacht zo goed mogelijk oplossen. Bij ons geldt het cliché steevast: onze klanten tevreden, wij ook tevreden. Dit kunnen we alleen maar bereiken door problemen steeds van een oplossing te voorzien. Jouw zorgen wegnemen, daar gaat het ons om.

Transparante prijzen

We bieden je transparante en de laagste netto-prijzen

Hoe kan je hier zeker van zijn? Wel, we maken deel uit van een belangrijke aankoopgroepering waardoor we bij de fabrikant betere inkoopprijzen kunnen bedingen. Waar het voordelig is gaan we bovendien zelf rechtstreeks bij de fabrikant inkopen. We vermijden dan tussenschakels zoals importeurs, agenten en groothandelaren. Hierdoor kunnen we u de laagste prijzen bieden. We reizen letterlijk voor u de wereld rond en kopen onder meer rechtstreeks in Milaan, Shanghai, Parijs, Keulen, High Point.

 

Bovendien kan je in de winkel zelf onmiddellijk zien wat de prijs is in een andere uitvoering of de prijs van andere elementen of extra opties.

We zijn transparant naar jou toe en afficheren onmiddellijk onze beste prijs.

 

Toch niet de beste prijs in de markt? Laat het ons weten.

We helpen je vrijblijvend bij het kiezen en combineren

Heb je graag hulp bij het kiezen, combineren en samenstellen van je eigen droominterieur? Dan staan onze interieurstylisten voor je klaar. Ze staan je bij in je beslissingsprocess en brengen je tot verrassende combinaties om zo tot één geslaagd geheel te komen. In harmonie of net in een boeiend contrast met kleuren en decoratie.

 

Ons interieuradvies is bovendien volledig vrijblijvend. We luisteren naar wat jij mooi vindt, wat voor jou belangrijk is om je te helpen tot de juiste keuze te komen. Samen komen tot een uniek knap resultaat, een interieur dat net ietsje persoonlijker is.