Een nieuw interieur gecombineerd met onze originele Eames, dat was het doel. Op een dag trokken we erop uit om ons droominterieur uit te kiezen. We gingen onmiddellijk naar Keldermans Wonen. De winkel is in de buurt en we kenden de reputatie al.

Eenmaal in de winkel waren we verrast over de hedendaagse inrichting. We zagen al onmiddellijk sofa’s en clubs naar onze stijl.

Om de meubels 100% te laten blenden in ons interieur deden we beroep op een interieurexpert van Keldermans. Zij heeft de fundamenten uitgetekend en ervoor gezorgd dat het plaatje klopte.

We zijn het meest trots over de clubs bij het salon. Ze ogen modern, zijn verfijnd en zeker niet te log. Een fijn detail: ‘De club is draaibaar’. Dat vinden we erg handig in gebruik én is een leuke extra. De slanke poot is in zwart metaal wat het geheel compleet maakt“.


Wil je ook een inrichting waarin zowel moderne spullen als authentieke accessoires goed tot uiting komen?

Dan helpen onze interieurinrichters je graag verder.

We zorgen voor een fijne combinatie tussen oud en nieuw. Klassieke erfstukken die mooi blenden in jouw hedendaags interieur. Een persoonlijke en gebalanceerde beleving creëren is een grote uitdaging. Toch slagen onze interieurexperten er keer op keer in om tot een elegante en gezellige kamer te komen.

Wil jij graag een vrijblijvende afspraak om jouw plannen te bespreken? Boek hier of heb je nog vragen mail naar welkom@keldermans.be

Categorieën: Projecten