Relaxzetels Keldermans

Op zoek naar een ruim aanbod ergonomische relaxzetels? Dan is onze toonzaal in Herk-De-Stad the place to be. Met maar liefst 300 m² aan relaxzetels kun je er in alle rust exemplaren uittesten en vergelijken. 

Omdat er best veel komt kijken bij je aankoop (het model, de afwerking, de maten en technische mogelijkheden) kun je rekenen op ons advies.

Graag advies over welk type relax het best bij je past?
Kom langs of maak een afspraak.

Meer dan 50 modellen

Gelukkig hoef je deze keuze niet alleen te maken. Wij helpen jou de juiste relax kiezen die voldoet aan jouw specifieke noden. In onze toonzalen van Lubbeek en Herk-de-Stad kan je alle modellen in rust uitproberen.

Gekend voor onze expertise

Sinds 1950 zijn wij specialist in relaxzetels. Onze medewerkers staan je steeds bij met professioneel advies. Zo maak je nooit de verkeerde keuze en vind je de relaxzetel die perfect bij jou past.

Volledige informatie

Op onze website vind je alle informatie over onze relaxen terug in onze uitgebreide infosheets. Zo kan je perfect verschillende modellen vergelijken op prijs, specificaties en mogelijke uitvoeringen.

Volledig gepersonaliseerd model

Een korter voeteneinde of een langere rugleuning? Geen probleem, je kunt kiezen voor een relaxzetel die volledig op jouw maat gemaakt is. Ook zitbreedte en -hoogte kun je laten aanpassen.

Makkelijker rechtstaan en gaan zitten

Wanneer de zetel omhoog kan, spreek je van een ‘sta op’- of een ‘lift’-relaxzetel. Het voordeel van zo’n zetel? Je mobiliteit als gebruiker verhogen door je te helpen wanneer je gaat zitten of weer rechtstaat.

Een relaxzetel voor een betere bloeddoorstroming

Wist je dat een relaxzetel de bloeddoorstroming bevordert wanneer je met je benen omhoog ligt?

Je benen komen dan hoger dan de rest van je lichaam, in de hartbalanspositie. Zo stroomt het bloed gemakkelijker terug naar je hart en trekt het vermoeide en zware gevoel in je benen weg.

Ook een aanrader voor sporters. 

Relaxzetels met lift Keldermans Wonen
Relaxzetels Keldermans
Een éénmotorige of tweemotorige relaxzetel?

Een eenmotorige relaxzetel kan hetzelfde als een tweemotorige.

Het enige verschil? De volgorde van de functies:

  • Bij een éénmotorige relaxzetel bewegen zowel het voeteinde als de rug tegelijkertijd naar de gewenste positie.
  • Bij een tweemotorig exemplaar bedien je de rug en het voeteinde apart, in de volgorde die je wilt.
Soorten bekleding

Qua bekleding kun je kiezen tussen leder en stof. 

·       Een lederen relaxzetel is steeds uniek. Leder is afkomstig van dierenhuid en dat merk je in elke nuance. Die 100% natuurlijke eigenschap van leder maakt het product uniek, maar ook warm.

·       Een stoffen bekleding voelt in elk seizoen warm en huiselijk aan. Moeilijk in onderhoud? Nee hoor. Verschillende synthetische stoffen zijn oersterk & door een textielbeschermer kun je de stof zelfs waterdicht maken!

Relaxzetels Keldermans
Relaxzetels Keldermans Stressless
Stressless relaxzetels

Op zoek naar een geweldig zitcomfort met een moderne uitstraling én makkelijk bedienbaar? Dan is onze collectie Stressless iets voor jou! Stressless zet zelf resoluut in op het ultieme zitcomfort en is makkelijk manueel bedienbaar. Zo volgt deze volledig de beweging van het lichaam voor een ultiem zitcomfort.