De meest unieke stockverkoop

Solange Tastenoye en Johan Hermans uit Halen zijn twee geweldige mensen die hun steentje bijdragen aan het helpen van de slachtoffers van de overstromingen in Wallonië. Met hun privé-initiatief willen ze mensen helpen die getroffen zijn door de recente natuurrampen in het zuiden van België. Ze zamelen geld in en zorgen ervoor dat het geld direct terechtkomt bij de mensen die het nodig hebben.

De overstromingen hebben veel schade aangericht en vele huizen verwoest. Veel mensen hebben alles verloren en hebben nu hulp nodig om hun leven weer op te bouwen. Keldermans wonen begrijpt hoe belangrijk het is om deze mensen te helpen en we hebben daarom besloten om 3% van de opbrengst van de stockverkoop te schenken aan het goede doel. Dit betekent dat elke aankoop die je doet, direct bijdraagt aan het ondersteunen van de slachtoffers van de overstromingen.

Door langs te komen op de stockverkoop op 22 en 23 april, kun je niet alleen de meubels en accessoires kopen waar je altijd al van gedroomd hebt, maar ook bijdragen aan een nobel doel. Het is een geweldige kans om niet alleen je huis te transformeren, maar ook om iets goeds te doen voor de gemeenschap. Solange en Johan hebben hun hart op de juiste plaats en zijn vastbesloten om deze mensen te helpen. Dus, kom langs, steun deze geweldige actie en help de slachtoffers van de overstromingen in Wallonië!

Kun je niet aanwezig zijn maar wil je het nobel doel wel steunen?
Stort een vrije gift op het nummer: BE12 0630 8594 7792.
Mededeling: “hulp wallonie – keldermans”