Waarom zijn onze interieurexperts jouw ideale partners in interieurinrichting?

1. Je betaalt enkel de meubelen, maatwerkkasten, verlichting en raamdecoratie die je bij ons koopt. Eventuele verbouwingswerken worden door ons opgevolgd, maar betaal je aan de uitvoerder. Waar je niet voor betaalt is ons professioneel advies en interieurplannen*. Dit is deel van onze service.

 

2. Je project wordt uitgewerkt door een gediplomeerd en ervaren interieurstylist of interieurarchitect. Zij houden steeds rekening met jouw wensen.

 

3. Wij werken met moodboards, 2D of 3D-tekeningen en verlichtingsplannen. Bovendien tonen we je de voorgestelde meubelen concreet zodat je ze kan voelen, zien en uitproberen. In onze vier toonzalen vind je meubelen van landelijk of modern to design.

 

4. Maatwerkkasten en dressings factureren wij aan 6% in plaats van 21%, indien je aan de voorwaarden van 6% btw voldoet.

 

5. Keldermans Wonen begeleidt je doorheen heel het project vanaf eventuele verbouwingswerken tot de decoratie die het helemaal “af’ maakt.

 

6. We houden zeker rekening met budgettaire beperkingen. Deze doen absoluut niet af aan het eindresultaat. We gaan steeds op zoek naar de passende producten.

 

7. Wij bieden speciale oplossingen voor (zeer) kleine ruimtes zodat jouw interieur niet alleen mooi is, maar ook praktisch om in te leven en over voldoende bergruimte beschikt.

DSC_5898
  • Cream and Black Image Interior Design Moodboard (1)
  • Kopie van Cream and Black Image Interior Design Moodboard (1)
  • Kopie van Kopie van Cream and Black Image Interior Design Moodboard (1)

Jouw droominterieur in 6 stappen

Kennismakingsgesprek

1. Kennismakingsgesprek

Tijdens het eerste kennismakingsgesprek luisteren we vooral wat jouw wensen en noden zijn.  We toetsen af wat jouw persoonlijke stijl is. Voorbeeldfoto’s van de sfeer die je wil creëren zijn bij ons steeds welkom.

Eerste ontwerp

2. Voorstel eerste ontwerp

Aan de hand van het eerste contact wordt een eerste ontwerp uitgewerkt. Omdat het om jouw droominterieur gaat is jouw mening het belangrijkst. Na jouw feedback wordt het plan aangepast.

Kleurstalen

3. Uitwerking voorontwerp

Wanneer je akkoord gaat met het eerste ontwerp, werken we het samen verder uit.  Hierbij wordt er een keuze van de meubelen gemaakt naar gelang de stijl die jij prefereert. We tonen je alle opties betreffende stoffen, kleuren en materialen.

3D-visualisatie

4. Finaal ontwerp

We vullen niet enkel de meubels voor je in, maar zorgen ook voor de rest van de inrichting zoals verf, gordijnen, verlichting, etc. We helpen je doorheen het hele proces tot een woonklare inrichting. Het proces tot hier is volledig gratis, tenzij je een 3D-plan* wenst.

Levering en plaatsing

5. Plaatsing & levering

Na bestelling van de goederen spreken we een datum af van levering en plaatsing. De plaatsing gebeurt door onze ervaren vakmannen.

Opvolging

6. Opvolging door interieurarchitect

Na de finale afwerking overlopen we alles nogmaals samen met jou. We kijken of alles naar wens verlopen is. Wanneer je nog extra wensen hebt, vervullen we die graag.

Voordelen van onze service

  • Gratis* (Je betaalt voor het 3D-plan, maar dit zal enkel dienen als waarborg. Je krijgt dit bedrag terug als korting in de eindafrekening.)
  • We kunnen je de producten in toonzaal laten zien
  • We gaan door tot het laatste detail in het proces