Droom je van een mooi en professioneel ingericht interieur? Ga voor jouw droominterieur met Keldermans Wonen. Met meer dan halve eeuw ervaring in meubels en tonnen ervaring in totaalprojecten zetten we jouw huis om in een warme thuis. Bij de interieurexperts van Keldermans Wonen zie je niet enkel schetsen, maar voel je de ingetekende materialen en meubels vooraf.

Dan staan de de interieurexperts van Keldermans Wonen voor je klaar! Aan de hand van gratis en professioneel advies stellen ze samen met jou het interieur van je dromen samen. Ook voor maatwerk kan je bij ons terecht.

Kom langs in een van de toonzalen of
maak een vrijblijvende afspraak met onze interieurexperts voor een kennismakingsgesprek

Liever mailen? Mail dan naar welkom@keldermans.be

Onze realisaties

Hoe gaat het in zijn werk?

Stap 1: wie ben je en waar droom je van?

Tijdens het eerste kennismakingsgesprek vertel je ons wat jouw wensen en noden zijn. We luisteren naar je verhaal en gaan na hoe je persoonlijke stijl eruitziet. Breng gerust voorbeeldfoto’s mee van interieurs die je aanspreken of van de sfeer die je wilt creëren.

Stap 2: wat vind je van het eerste ontwerp?

Na het eerste contact krijg je een eerste ontwerp. Geef gerust feedback. Het gaat tenslotte om je droominterieur. Op basis van je feedback maken we een aangepast plan.

Persoonlijk advies
Stap 3: welke meubels wil je?

Wanneer je akkoord gaat met het aangepaste ontwerp, kies je de meubels. Je krijgt daarbij alle opties voorgeschoteld op het vlak van stoffen, kleuren en materialen.

Stap 4: wat heb je verder nog nodig?

Interieurinrichting is meer dan meubels kiezen dus schakel gerust onze hulp in bij de keuze van verf, gordijnen, verlichting … Doorheen het hele proces kun je rekenen op advies, net zolang tot het resultaat helemaal woonklaar is.

Stap 5: wanneer ben je thuis?

Na bestelling van de goederen spreek je een datum af voor levering en plaatsing. De plaatsing gebeurt door ervaren vakmannen.

Stap 6: wat vind je ervan?

Na de finale afwerking overloop je samen met de interieurexpert het resultaat. Is alles goed verlopen? Heb je nog vragen of bijkomende wensen? Laat het gerust weten.

Kom langs in een van de toonzalen of maak een vrijblijvende afspraak met onze interieurexperts voor een kennismakingsgesprek