Interieurinrichting

Wonen met een wow-factor: gratis interieuradvies

Droom je van een mooi en professioneel ingericht interieur maar denk je dat interieuradvies te veel kost? Verrassing: bij Keldermans Wonen kun je terecht voor gratis interieuradvies!

⦁ Is je woonkamer toe aan een nieuwe look?

⦁ Twijfel je over kleurencombinaties?

⦁ Wil je een kleine ruimte groter doen lijken?

⦁ Kun je advies gebruiken bij gordijnen, tapijten of verlichting?

⦁ Wil je je kantoor een opfrisbeurt geven?

Dan staan de de interieurexperts van Keldermans Wonen voor je klaar! Aan de hand van gratis en kwalitatief advies stellen ze samen met jou het interieur van je dromen samen.

Kom langs in een van de toonzalen of maak een vrijblijvende afspraak met onze interieurexperts voor een kennismakingsgesprek

Onze realisaties

Voordelen van interieurinrichting bij Keldermans Wonen

 • Onze interieurexperts geven advies aan huis.
 • Interieuradvies bij Keldermans Wonen is gratis. Je betaalt alleen de meubels, maatwerkkasten, verlichting en decoratie die je bij ons koopt.
 • Je bespaart jezelf tijd en moeite. In plaats van een heleboel verschillende winkels af te schuimen vind je bij Keldermans Wonen alles voor je totaalplaatje op één enkel adres. Wij hanteren daarbij altijd nettoprijzen.
 • Creativiteit mis je hier zeker niet! We zorgen voor een interieur, geen meubelverkoop.
 • Je krijgt hulp van iemand met een kennersblik en ontdekt nieuwe mogelijkheden.
 • Keldermans Wonen begeleidt je doorheen heel je project. Van de verbouwingswerken tot de decoratie.
 • Ook voor een kleine opdracht kun je bij onze interieurexperts terecht. Denk bijvoorbeeld aan decoratie- of kleuradvies, tips voor ruimte-indeling en verlichting, suggesties voor meubelcombinaties, enzoverder.
 • Je krijgt een visueel idee op basis van moodboards, 2D- of 3D-tekeningen en verlichtingsplannen.
 • De voorgestelde meubelen kun je niet alleen meteen bekijken in onze toonzalen, je kunt ze ook uitproberen.
 • Interieurinrichting hoeft niet duur te zijn. We houden rekening met je budget. Er is voor elk budget wat wils.
 • Ook voor kleine ruimtes kun je bij ons aankloppen. Zo krijg je een interieur dat niet alleen mooi is maar ook praktisch met genoeg bergruimte.
Keldermans Wonen biedt je dit interieuradvies aan als extra service. Dit is volledig gratis!

Hoe gaat het in zijn werk?

Stap 1: wie ben je en waar droom je van?

Tijdens het eerste kennismakingsgesprek vertel je ons wat jouw wensen en noden zijn. We luisteren naar je verhaal en gaan na hoe je persoonlijke stijl eruitziet. Breng gerust voorbeeldfoto’s mee van interieurs die je aanspreken of van de sfeer die je wilt creëren.

Stap 2: wat vind je van het eerste ontwerp?

Na het eerste contact krijg je een eerste ontwerp. Geef gerust feedback. Het gaat tenslotte om je droominterieur. Op basis van je feedback maken we een aangepast plan.

Stap 3: welke meubels wil je?

Wanneer je akkoord gaat met het aangepaste ontwerp, kies je de meubels. Je krijgt daarbij alle opties voorgeschoteld op het vlak van stoffen, kleuren en materialen.

Stap 4: wat heb je verder nog nodig?

Interieurinrichting is meer dan meubels kiezen dus schakel gerust onze hulp in bij de keuze van verf, gordijnen, verlichting … Doorheen het hele proces kun je rekenen op advies, net zolang tot het resultaat helemaal woonklaar is.

Stap 5: wanneer ben je thuis?

Na bestelling van de goederen spreek je een datum af voor levering en plaatsing. De plaatsing gebeurt door ervaren vakmannen.

Stap 6: wat vind je ervan?

Na de finale afwerking overloop je samen met de interieurexpert het resultaat. Is alles goed verlopen? Heb je nog vragen of bijkomende wensen? Laat het gerust weten.

Kom langs in een van de toonzalen of maak een vrijblijvende afspraak met onze interieurexperts voor een kennismakingsgesprek