Naar welke meubelen ben je op zoek?

Keldermans wonen, een hart voor je interieur.

Keldermans Wonen - Advies op jouw maat

Als familiebedrijf hebben we sinds 1958 gaandeweg onze vakkennis en expertise uitgebouwd in het selecteren en aankopen van eigentijdse, mooie meubelcollecties. Door onze jarenlange ervaring kunnen we voor jou dan ook de meest kwalitatieve meubelen aan de beste prijs aanbieden.

 

Met de beste prijs, bedoelen we dan ook letterlijk de beste prijs. Wij werken steeds met transparante nettoprijzen. Dit wil zeggen dat we steeds de laagste prijs afficheren en we dus geen bijkomende kortingen geven. We vinden het uiterst belangrijk om al onze klanten gelijk te behandelen. Want waarom zou iemand die om korting vraagt, deze wél krijgen? En iemand die dit niet doet niet? Daarop weten ook wij het antwoord niet!

 

 

Daarnaast onderscheiden we ons ook op vlak van service. Zowel online als offline vind je alle informatie over onze producten. Download online onze infosheets of kom onze toonzaalmodellen uitproberen. We staan steeds voor je klaar wanneer je onze hulp nodig hebt.

 

Onze specialisaties zijn slaapcomfort, alles voor de woon/leefruimte, salons en relaxzetels en kasten en dressings. Bij Keldermans Wonen combineren we nu ook onze stijlvolle meubelcollecties met de passende decoratie. Zo creëren we samen met jou je droominterieur!

 

Hulp nodig bij het combineren van je gekozen meubelstukken? Of wil je gaan voor een volledige metamorfose van je interieur? Raadplaag dan ook zeker eens onze interieurexperten. Hun service wordt je gratis aangeboden door Keldermans Wonen.

DSC_4284