Droom je van een interieur zoals op jouw Pinterest-bordje? Onze interieurexperten zorgen ervoor dat je rustig kunt genieten van jouw favoriete interieur.

Door gratis en professioneel advies stellen onze interieurexperts samen met jou het interieur van je dromen samen. Van interieurstyling tot maatwerk op maat van jouw behoefte, wij zorgen voor een totaalbeleving.

Kom langs in een van de toonzalen of maak een vrijblijvende afspraak met onze interieurexperts voor een kennismakingsgesprek

Onze realisaties

Totaalplaatje op één plek

Je bespaart jezelf tijd en moeite. In plaats van een heleboel verschillende winkels af te schuimen vind je bij Keldermans Wonen alles voor je totaalplaatje op één enkel adres.

Gratis advies aan huis

Interieuradvies hoeft niet altijd duur te zijn. Bij ons betaal je enkel de meubels en de eventuele uitgevoerde werken. Ons advies is volledig gratis.

Creativiteit ten top

Creativiteit mis je hier zeker niet! We zorgen voor een interieur, geen meubelverkoop. Je krijgt hulp van iemand met een kennersblik en ontdekt nieuwe mogelijkheden.

Direct een goed beeld

Je krijgt een visueel idee op basis van moodboards, 2D- of 3D-tekeningen en verlichtingsplannen. De voorgestelde meubelen kun je niet alleen meteen bekijken in onze toonzalen, je kunt ze ook uitproberen.

Klein of groot?

Wij begeleiden je doorheen heel je project. Van verbouwingen tot decoratie. Ook voor een kleine opdracht kun je bij onze interieurexperts terecht. Denk bijvoorbeeld aan decoratie- of kleuradvies,...

Hoe gaat het in zijn werk?

Stap 1: wie ben je en waar droom je van?

Tijdens het eerste kennismakingsgesprek vertel je ons wat jouw wensen en noden zijn. We luisteren naar je verhaal en gaan na hoe je persoonlijke stijl eruitziet. Breng gerust voorbeeldfoto’s mee van interieurs die je aanspreken of van de sfeer die je wilt creëren.

Stap 2: wat vind je van het eerste ontwerp?

Na het eerste contact krijg je een eerste ontwerp. Geef gerust feedback. Het gaat tenslotte om je droominterieur. Op basis van je feedback maken we een aangepast plan.

Persoonlijk advies
Stap 3: welke meubels wil je?

Wanneer je akkoord gaat met het aangepaste ontwerp, kies je de meubels. Je krijgt daarbij alle opties voorgeschoteld op het vlak van stoffen, kleuren en materialen.

Stap 4: wat heb je verder nog nodig?

Interieurinrichting is meer dan meubels kiezen dus schakel gerust onze hulp in bij de keuze van verf, gordijnen, verlichting … Doorheen het hele proces kun je rekenen op advies, net zolang tot het resultaat helemaal woonklaar is.

Stap 5: wanneer ben je thuis?

Na bestelling van de goederen spreek je een datum af voor levering en plaatsing. De plaatsing gebeurt door ervaren vakmannen.

Stap 6: wat vind je ervan?

Na de finale afwerking overloop je samen met de interieurexpert het resultaat. Is alles goed verlopen? Heb je nog vragen of bijkomende wensen? Laat het gerust weten.

Kom langs in een van de toonzalen of maak een vrijblijvende afspraak met onze interieurexperts voor een kennismakingsgesprek