Om de veiligheid van onze klanten en personeel zo optimaal mogelijk te houden, bieden we vanaf nu ook de mogelijkheid aan om online interieuradvies te geven. 

Je neemt contact op met één van onze experten via e-mail om een passend moment vast te leggen en wordt dan opgebeld op het afgesproken moment. 

Hoe werkt het?

1. Maak een afspraak en neem direct contact op

Je neemt rechtstreeks contact op via mail om een afspraak te maken.

  • Kim Schoefs: kim@keldermans.be
  • Patrice Herremans: patriceherremans@gmail.com
  • Koen Geerts: koen.lubbeek@keldermans.be

2. Eerste kennismakingsgesprek via telefoon of videogesprek

Tijdens het eerste kennismakingsgesprek vertel je ons wat jouw wensen en noden zijn. We luisteren naar je verhaal en gaan na hoe je persoonlijke stijl eruitziet.

3. Mail je grondplan, foto's van je ruimte(s) en voorbeeldfoto's door

Na het eerste kennismakingsgesprek hebben we al een goed beeld van je wensen. Om verder aan de slag te kunnen, hebben we nog enkele dingen van je nodig. Aan de hand van je grondplan, creëren we voor onszelf een ruimtelijk beeld en weten we wat de mogelijkheden zijn. Je mag ons ook steeds foto’s van je huidige interieur meesturen. Tot slot kan je enkele voorbeeldfoto’s bijvoegen zodat we een nog beter beeld krijgen van jouw gewenste stijl en sfeer. 

4. Zoektocht naar de ideale combinatie

Nadat je ons alle materiaal hebt bezorgt, kan onze interieurexpert aan de slag. Ze ontwerpt moodboards en werkt een plan uit voor jouw droominterieur. 

5. Voorstel plan via videogepsrek

Wanneer het plan klaar is, wordt er een nieuwe datum afgesproken. Onze interieurexpert stelt dan graag haar plan voor via een videogesprek. Dan kunnen jullie aanpassingen en bemerkingen doorgegeven worden. Het plan wordt dan verder gefinaliseerd.

Realisaties

[gkit id=1]
[gkit id=3]
[gkit id=5]