Het Tempur materiaal

TEMPUR staat voor het creëren van een optimale nachtrust. Een comfortabele matras die bij jou past. Je hebt er wel eens van gehoord. Maar wat is er nu zo speciaal aan een TEMPUR matras? 

TEMPUR matrassen bestaan uit traagschuim. Het traagschuim past zich perfect aan je lichaam aan, werkt drukverlagend en absorbeert beweging

Wanneer je slaapt op een matras waarbij dit niet het geval is, zal je lichaam zich op een natuurlijke manier aanpassen aan deze matras. Het gevolg hiervan is dat je gaat woelen. En dat komt jouw nachtrust – en die van je partner – absoluut niet ten goede. 

Bij TEMPUR werkt dit dus omgekeerd. De matras past zich volledig aan jou aan. Ze zorgt voor een diepe en herstellende slaap. Daarnaast staat TEMPUR voor optimale kwaliteit en is deze gemaakt om lang mee te gaan. 

10 jaar garantie & 90 dagen omruilgarantie

Op alle matrassen krijg je een garantieperiode van 10 jaar. Daarnaast krijg je ook nog 90 dagen de tijd om je matras uit te proberen. Ligt je matras toch niet zoals verwacht? Dan kan je deze omruilen voor een ander model of hardheid.

Tempur geschiedenis
Vanwaar komt TEMPUR?

TEMPUR werd eigenlijk uitgevonden door de NASA in de jaren 70. Je kent NASA wel, het ruimtevaartbedrijf bij uitstek. De NASA wou TEMPUR schuim gebruiken om astronauten tijdens de lancering te beschermen en te ondersteunen. 

De slaaponderzoekers van TEMPUR wisten dat ze potentieel goud in hun handen hadden en ging het materiaal verwerken in matrassen. 

Met hun technologie proberen ze hun missie te verwezenlijken: producten creëren die voor de mens een verfrissende nachtrust geven. Wij gaan voor dezelfde missie: wij willen jou met een uitgerust gevoel aan je dag laten beginnen.

Type matras
  • Cloud
  • Sensation
  • Original
  • Hybrid

Het TEMPUR Cloud matrassenassortiment, voorzien van een bovenlaag van TEMPUR Extra Soft™ materiaal, beschermt u direct en geeft u een omhuld gevoel, met alle ondersteunende voordelen van een TEMPUR. Dankzij de CoolTouch™ Technology blijft de hoes koel aanvoelen en wordt overmatige warmte geabsorbeerd.

Matras Cloud Elite

Elke Sensation matras is voorzien van een unieke constructie die gebaseerd is op twee soorten TEMPUR materiaal. TEMPUR Dynamic Support-materiaal voor bewegingsgemak en extra stevigheid; en TEMPUR materiaal voor flexibiliteit en comfort in de laag die zich het dichtst bij uw lichaam bevindt.

Matras Sensation Elite

Elke matras uit de TEMPUR Original collectie gebruikt TEMPUR materiaal, dat reageert op de temperatuur, vorm en het gewicht van uw lichaam, zelfs als u ‘s nachts beweegt, waardoor u een matras heeft die altijd precies bij u past, ongeacht hoe u slaapt.

Matras Original Elite

Een Micro-Tech™ Hybrid matras combineert de voordelen van een pocketveermatras met de voordelen van het geavanceerde, authentieke TEMPUR materiaal zodat je een uitstekende ventilatie en een perfecte drukverlaging ervaart.

Matras Micro-Tech
Drie verschillende hoogtes

Binnen ieder type matras heb je drie verschillende hoogtes: Prima, Supreme en Elite. Deze zijn respectievelijk 19, 21 of 25 cm hoog. (uitgezonderd Micro-Tech hybrid. Deze zijn 20, 22 of 24 cm hoog). Wat maakt nu het verschil tussen deze drie hoogtes? Iedere hoogte heeft een verschillende opbouw. Meer info kan je vragen aan onze verkopers.

 Prima (19 cm hoog)

Matras Sensation Prima

Supreme (21 cm hoog)

Matras Sensation Supreme

Elite (25 cm hoog)

Matras Sensation Elite
Afwasbare hoezen

TEMPUR matrassen zijn voorzien van verwijderbare en wasbare hoezen.
De Elite matrassen worden daarbij geleverd met QuickRefresh
hoezen met een gemakkelijk afritsbare bovenkant, zodat u uw matras
met een minimum aan inspanning schoon en fris kunt houden.

Afwasbare hoezen