“Er werd naar me geluisterd & het resultaat mag er zijn.”

Project keuken uit Dormaal

Uniek woongeluk sinds 1958

Tijdens de periode van corona werd het interieur van de woonkamer en keuken mijn project. Ik had veel ideeën en wist wat ik mooi vond. Het behangpapier in een warme groene kleur had ik al gekozen en de rest van het interieur moest daar op afgestemd worden.

Nadat ik gezien had dat Keldermans Wonen gratis interieuradvies geeft, nam ik foto’s van voorbeeldinterieurs en een stuk van het behang mee naar hun toonzaal in Herk-de-Stad. Interieurexpert Kim luisterde naar mijn wensen en stelde een volledig interieur samen, van de tafel tot de salon en zelfs het tapijt. Het was exact wat ik in gedachte had.

Omdat ik twijfelde over de bepaalde afmetingen en kleuren kwam ze aan huis. Ze zorgde ervoor dat het salon perfect in de ruimte paste zodat ik aan beide kanten nog voldoende doorgang had. Alles werd opgemeten en kleurstalen werden langs elkaar gelegd. De kast die al aanwezig was, past hierdoor perfect bij de gekozen tafel en de groene eetkamerstoelen combineren zeer mooi bij het behang. Het tapijt werd in een lichte kleur gekozen om zo het evenwicht te bewaren met de donkere meubels.

Ik ben zeer tevreden van de expertise van Kim en ik vind het resultaat echt geslaagd.

Wil jij net zoals Christel interieuradvies van één van onze experten? Maak jouw alvast online jouw afspraak en we nemen graag alle tijd om jouw interieurdromen waar te maken.

Klasse-vol van woongeluk? Ontdek onze blog

Laat je inspireren

KonKrete projecten in de Kijker

Een partner die je ontzorgt van A tot Z

‘K ben bij Keldermans Wonen op zoek naar…

Kompleet op maat van mijn leven

Knap en Komfortabel wonen

Onze Klanten aan het woord

Niet opdringerig en als je vragen hebt nemen ze de tijd je te helpen. Mooie combinaties mogelijk. Ik shop niet graag en toch was het een aangename ervaring.

Zeer mooie inrichting en meubilair. Supervriendelijk personeel. Ook super dienst na verkoop. Goed toegankelijk voor mindervaliden. Een aanrader.

Klaar om van start te gaan?

Keldermans wonen staat voor je klaar